Ik ben Frenskuh!

Datum:
 • zaterdag 22 juli 2023
 • in
 • Categorie: ,
 •  Frans Timmermans. Een vette parasiet die........  Ik ben Frenskuh!


  Frans Timmermans. Een vette parasiet die in zijn hele leven nog niks gepresteerd heeft, buiten dat alles wat hij aanraakt de burgers massa’s geld kost. Ik ben nog steeds niet vergeten dat, omdat hij geen post op Buitenlandse Zaken kreeg, hij eenvoudig een half jaar geen flikker uitvoerde, maar wel in het PvdA-bankje bleef zitten om zijn inkomen veilig te stellen. Voor Frenskuh is er maar een zaak die hij dient en dat is de zaak Frenskuh.

  Helaas voorzie ik dat vele slapende Nederlanders nu weer op de socialisten gaan stemmen, omdat deze vette parasiet zich weer aangemeld heeft voor de Nederlandse politiek, waarmee ze hun eigen graf graven. Frenskuh, een favoriete acoliet van Schwab, zal alles doen om de agenda van Rutte,die van Schwab dus, verder door te drukken, wat precies in de globalistische gedachtegang van Frenskuh past en hij waarschijnlijk zit te bedenken welke vergoeding van Schwab er tegenover zal staan. Misschien postje in Davos met bijbehorend salaris?

  Frenskuh is er ook niet bang voor om elk ding dat in zijn straatje past aan het klimaat te hangen, voor eigen gewin te gebruiken, zoals hij ook de dood van een vrouw die met haar auto onder een boom terechtkwam wegens een storm en dus aan het klimaat linkte.

  Frenskuh is gewoon een opportunist in de ruimste zin van het woord. Frenskuh heeft ook altijd kritiek op anderen die zijn mening niet delen, maar Frenskuh kan zelf niet de minste kritiek verdragen. Frenskuh heeft nog nooit iets voor Nederland betekend en zal ook nooit iets voor Nederland betekenen, omdat Frenskuh nou eenmaal een heel groot ego heeft en er van uitgaat dat er maar één geweldig persoon in Europa rond loopt. En laat dat in de ogen van Frenskuh nou toevallig Frenskuh zijn…

  Door:
  “Henk der Niederländer”
  (voor www.ejbron.wordpress.com)

  0 reacties :

  Een reactie posten