Baudet toont KEIHARDE HYPOCRISIE van NAVO in Tweede Kamer | FVD

Datum:
 • woensdag 27 maart 2024
 • in
 • Categorie: , ,
 •  DE NAVO HEEFT GELOGEN  27-3-2024  Op 24 maart 1999 viel de NAVO het weerloze Joegoslavië aan met maandenlange bombardementen. Het markeerde een kantelpunt: de transformatie van defensief tot agressief bondgenootschap. Thierry Baudet benoemt de aanvalsoorlogen van de VS en legt uit waarom FVD uit de NAVO wil. Word lid: https://fvd.nl/wordlid ► NIEUWSBRIEF: https://www.fvd.nl/nu ► TELEGRAM: https://t.me/FVDNL ► FACEBOOK: https://facebook.com/forumvoordemocratie ► INSTAGRAM: https://www.instagram.com/fvdnl/ ► TWITTER: https://twitter.com/fvdemocratie ► TIKTOK: https://www.tiktok.com/@forumvdemocra... ► BITCHUTE: https://www.bitchute.com/channel/fvdnl ► GAB: https://gab.com/fvdnl ► WEBSITE: https://fvd.nl​​​​​​​​​​​ ☻ SUBSCRIBE NU: https://www.youtube.com/channel/UC9H9...

  3 reacties :

  Anoniem zei

  De meesten van ons zijn opgevoed met de boodschap dat alles wat Amerika was goed was en alles wat Rusland was was slecht, behalve de Nederlandse Communisten en Socialisten die vonden juist weer dat de Sovjet Unie en China voorbeelden voor de mens waren. De SP bijvoorbeeld was helemaal idolaat van MAO. Dat er tientallen miljoenen mensen door zijn bewind om kwamen werd gemakshalve door de SP maar vergeten. Nu is het omgekeerd, wat voorheen extreem Links was is nu pro Amerika ondanks dat het beleid van Amerika tot doel heeft de wereld te overheersen. Overal werd en wordt door Amerika oorlog gevoerd of werden en worden er in het geniep staatsgrepen gepleegd. Links en daar horen VVD, D'66 CU en CDA, VOLT ook bij, weten heel goed dat er in Oekraïne Amerikaanse Biolaboratoria staan, zo ook geheime bases van de Amerikanen. De CIA is een geheimleger in Amerika die overal ter wereld smeerlapperij uithaalt en de Amerikanen zelf net zoals de meest Nederlanders hebben geen flauw benul, de CIA wordt aangestuurd door de Deep State en niet door de Democratie van Amerika.

  Anoniem zei

  Lees bij gebrek aan beter van diedert de wagt

  Anoniem zei

  Goed verwoord.
  Z'n 90% van alle tweekamerleden zijn analfabetische randdebielen die
  zwaar gestoord zijn en in een gesloten inrichting thuishoren en nooit de vrijheid meer zouden mogen ervaren.
  Ze gedragen zich als vuile ratten en zo zou je ze ook moeten behandelen. Een rattenplaag is dan ook zeer gevaarlijk en ziekmakend.

  Zonder de Russische bevrijders zou D-day een grote mislukking zijn geweest. Het heeft de Russen z'n 7 miljoen mannen gekost om ons te bevrijden van de Duitsers. Hitler werd door Amerikanen gesteund. Wist u dat alle oorlogen altijd door banken gesteund worden om flink aan die oorlogen te verdienen. De banken steunen alle partijen met leningen !

  Vanaf de schoolbanken worden wij geïndoctrineerd dat Rusland slecht is. In iedere film zijn de Russen de slechteriken. Alle cyberaanvallen komen van Rusland. Rusland zat achter de MH17 en zo kunnen we eindeloos door blijven gaan met leugens verspreiden over Rusland.
  En voordat u mij een rusland aanhanger gaat noemen, ik ben nooit in Rusland geweest, jammer genoeg, want ik denk dat het een prachtig land is.

  Ik leest en verdiep mij in landen en hun geschiedenis en kan maar tot 1 conclusie komen dat Amerika de echte agressor is die na WW2 meer dan 115 oorlogen heeft gevoerd en er overigens niet 1 heeft gewonnen.

  Amerika heeft sinds zijn oprichting in 1775 maar 15 jaar GEEN oorlog gevoerd !!!! Laat dat even heel goed tot u doordringen net als ze alle oorspronkelijke inwoners hebben vermoord en gekleineerd !!!!!!!!

  Mensen moeten eens wakker gaan worden en zich echt gaan verdiepen hoe de vork in de steel zit dan achter een groep pedofiele zieke tweedekamer leden aan te lopen die het vestand hebben zo groot als van een strontvlieg.

  Een reactie posten