Wisseling

Datum:
 • maandag 14 maart 2022
 • in
 • Categorie:

 • Hollands Kroon -  Reactie in het Noordhollands Dagblad over Hollands Kroon.
  12-3-2022


  Wisseling 

  Enige tijd geleden kondigden de wethouders van de gemeente Hollands Kroon aan dat zij (Theo Meskers, Theo Groot en Mary van Gent) niet terug zouden keren in een nieuw college. Dit bericht maakte mij en vele anderen blij. 

  Het huidige college onder leiding (?) van de onzichtbare burgemeester Van Dam had er een puinhoop van gemaakt. Zoals gastschrijver Arie Blokker afgelopen zaterdag al een deel heeft aangehaald van de ondemocratische acties van de wethouder Meskers, zijn wij de marktwerking van Van Gent met de WMO ook nog niet vergeten. Elk jaar moest er extra geld naar Incluzio. Ook wethouder Groot heeft zich ook in de zaken rond Agriport en de huisvesting van arbeidsmigranten niet echt populair gemaakt. 

  Alle handelingen van deze wethouders zijn mogelijk rijp voor een nader (financieel) onderzoek. Wat schetst mijn verbazing, wethouder Meskers wil nu plotseling wel terugkeren. Waren we blij gemaakt met een dooie mus? Wil hij verkeerde zaken onder het tapijt vegen of heeft hij een enorm bord voor de kop? 

  Ik zou zeggen: wegwezen en nooit meer terugkomen. Ik hoop dat de bevolking van Hollands Kroon aanstaande woensdag helder van geest is en de wandaden van de wethouders niet is vergeten. Het is nu tijd om af te rekenen. 


   RUUD GOOIJER
   ‘t Veld
  ________________________________________


  Arie Blokker:  0 reacties :

  Een reactie posten