blckbx today - maandag 14 maart 2022

Datum:
 • maandag 14 maart 2022
 • in
 • Categorie: , ,
 •   blckbx today - maandag 14 maart 2022


  ZIE HIER

  Vanavond in blckbx today o.a. de invloed van het cancelen van de docu 'Gideon' en andere voorvallen op de gemeenteraadsverkiezingen. Verder, de oorlog in Oekraïne die zich uit lijkt te breiden naar de Poolse grens.

  Maandag 14 maart 2022

  In de uitzending van vanavond onder andere:

  De documentaire 'Gideon: op zoek naar de waarheid' zou vandaag in première gaan in Pathé Tuschinski in Amsterdam, maar werd plots geschrapt. De bioscoop besloot hier zaterdag toe nadat er ophef was ‘ontstaan’ over vermeend kwetsende uitspraken van FVD-Kamerlid Gideon van Meijeren. Hij zou de holocaust gebagatelliseerd hebben. Waar baseert Tuschinski dit op en hoe kan dit misverstand de wereld in zijn gekomen?

  De timing van dit voorval is opvallend, zo vlak voor de gemeenteraadsverkiezingen. Wat voor invloed heeft dit op de verkiezingen?

  De oorlog in Oekraïne lijkt zich ook te bewegen richting de Poolse grens. Neemt de kans toe dat ook wij hierbij betrokken worden en stevenen we daarmee af op een derde wereldoorlog?

  Nieuwsblok met Sanae

  Gasten: opiniepeiler Maurice de Hond, onderzoeksjournalist Daan de Wit en blckbx-redacteur David Boerstra

  ' en andere voorvallen op de gemeenteraadsverkiezingen. Verder, de oorlog in Oekraïne die zich uit lijkt te breiden naar de Poolse grens.


  blckbx

  0 reacties :

  Een reactie posten