PVV'er onthult hoeveel geld asielzoekers maandelijks te besteden hebben

Datum:
 • maandag 20 mei 2024
 • in
 • Categorie: ,
 • De PVV verzet zich tegen het laten werken van asielzoekers tijdens hun asielprocedure vanwege de zorg voor een aanzuigende werking.


  Redactie 20-5-2024


  De partij pleit ervoor dat asielzoekers terugkeren naar de veilige landen waar ze vandaan komen.

  "Tijdens hun asielprocedure mogen asielzoekers gewoon betaald werk verrichten en hoeven ze slechts een laag bedrag aan het COA af te staan, wat absurd is," aldus Tweede Kamerlid Maikel Boon in de Kamer. Na contact te hebben gehad met het COA, kwam naar voren dat het maximale bedrag dat een alleenstaande asielzoeker moet bijdragen slechts 216,50 euro per maand is.

  "Als een asielzoeker zonder vaste lasten 1500 euro per maand verdient, houdt hij daar 1283,50 euro aan over, wat een aanzienlijk bedrag is," merkt Boon op. "Ik ken maar heel weinig Nederlanders die na het betalen van al hun vaste lasten zo'n bedrag overhouden."

  "Dit is absurd. Asielzoekers hebben geen zorgen over hun huur, zorgverzekering, eigen risico, elektriciteitsrekening of gemeentelijke lasten. Ze ontvangen alles gratis van de overheid," vervolgt Boon.

  De PVV vindt dit volstrekt onaanvaardbaar. "Het is oneerlijk en niet uit te leggen aan hardwerkende Nederlanders die aan het eind van de maand na het betalen van al hun vaste lasten nauwelijks iets overhouden," stelt Boon.

  2 reacties :

  srkooy zei

  Ik, die zich meer dan 40 jaar in de rondte heeft gewerkt, draagt van zijn AOW en zijn rijks Pensioen zon 30% of meer af aan het rijk en andere vaste lasten om vervolgens daarmee de immigranten te doneren. Zo is het en niet anders. Het verhaal van "Den Haag " gaat niet op als zouden zij dat betalen. Nee, Nederlanders, dat betalen wij letterlijk uit onze zak. Daarover echter vanuit Den Haag en in de media geen duidelijke uitleg. Dat moet verborgen worden gehouden. De Nederlander moet voor "de domme "worden gehouden. Ik in ieder geval niet. Volgende stem: naar PVV !

  Anoniem zei

  Hr Kooy, misschien is het verstandiger als u FvD gaat stemmen? Van de standpunten van de PVV is niet zoveel meer over dankzij de VVD en NSC, we komen van de regen in de drup. De EU bepaalt gewoon alles in ons land en als de EU niet rigoureus genoeg is springen WEF 4en WHO graag bij zodat er helemaal niets meer overblijft van en in dit land. Van Haga en FvD zijn de enige partijen die niets te maken willen hebben met de dictatoriale en totaal corrupte EU, WHO en WEF, dus in juni wordt het FvD. omdat er niets anders overblijft.

  Een reactie posten