KEIHARDE kritiek op Wilders' keuze voor eng spionnetje Dick Schoof als premier: "De NCTV neemt de MACHT over! Laat het een grap zijn!"

Datum:
 • woensdag 29 mei 2024
 • in
 • Categorie: ,
 •  Er is op X keiharde kritiek losgebarsten op het nieuws dat Geert Wilders zijn keuze voor premier eindelijk gemaakt heeft.


  DDS 29-5-2024


  Nee, het is niet Marco Pastors (wat een goede keuze zou zijn!). Dick Schoof moet het worden. De oud-topman van niet één, maar twee inlichtingendiensten. Logischerwijze is de kritiek EXTREEM fel. "De NCTV neemt de macht openlijk over!" zeggen critici.

  Podcaster en mediavrouw Marianne Zwagerman is zich net als elk ander normaal mens kapot geschrokken van het nieuws dat inlichtingenslang Schoof mogelijk onze premier wordt. Haar reactie is kort maar to the point. "Laat die alsjeblieft een heel slechte grap zijn," schrijft zij op X.
  Het bekende X-account BurgerComité EU legt uit dat dit het moment is waarop de NCTV blijkbaar officieel (want officieus was dat natuurlijk al lang zo) dé machthebber wordt in ons land. "Terwijl de NCTV een proces voert tegen een volksvertegenwoordiger en zijn mening (!) kondigen de MSM aan dat de NCTV de macht in het land nu ook openlijk gaat overnemen," schrijft hij. "WOW."
  BurgerComité-EU verwijst daarmee natuurlijk naar de politieke hitjob tegen Gideon van Meijeren. Juist vandaag staat het FVD-Kamerlid voor de rechter om zich te verdedigen tegen de beschuldiging dat hij kiezers willens en wetens heeft opgeruid om geweld tegen de overheid te gebruiken. De OM is die zaak begonnen nadat de NCTV (hé, Dick!) met een rapport kwam over mensen en organisaties (en partijen) die zogenaamd de "democratische rechtsorde" zouden ondermijnen of niet zouden geloven dat we zo'n rechtsorde hebben, momenteel. Ofzoiets. 
  Zelfs Joost Niemoller, die overwegend erg positief is over Wilders en diens keuzes, heeft iets van kritiek. Hoewel gematigd. Hij noemt het "een bijzondere keuze." Wat normaal natuurlijk betekent: een keuze die hij niet begrijpt. Maar hij wil dat blijkbaar niet hardop zeggen.
  De Nachtzuster is meer uitgesproken. Zij fileert Schoof totaal en voegt toe dat dit in haar ogen "de laatste stuiptrekken van de Nederlandse deepstate" zijn.
  Zelfs GeenStijl-eigenaar Bart Nijman valt van zijn stokje. Want Schoof is de man die de NCTV via nepaccounts burgers online liet stalken. Wat niet alleen immoreel was, maar ook illegaal.
  (Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij De Dagelijkse Standaard maken we ons EXTREME zorgen over de technocratische superstaat in Brussel. Onze vrienden van Cultuur onder Vuur hebben een schitterend boek geschreven over die EU. De titel? "EUSSR: Europa op de snelweg naar een superstaat." De EU is geen nieuwe Verenigde Staten van Amerika, maar een nieuwe Sovjet-Unie. Hoe dat zit legt Cultuur onder Vuur uit in dit geweldige werk. Bestel dit boek nu GRATIS bij Cultuur onder Vuur.

  Zo gek, dat al die mensen niet blij zijn met de keuze voor Schoof. Ik bedoel maar, als iemand moet weten hoe onze burgerrechten het beste beschermd kunnen worden en hoe de inlichtingendiensten media gebruiken om ons te beïnvloeden is hij het, toch? Hij zal die kennis vast en zeker gebruiken om Nederland vrijer en transparanter te maken. Toch?

  0 reacties :

  Een reactie posten