FVD lanceert petitie tegen Rusland-oorlog: 'Laat onze soldaten daar niet sterven!' PEILING: wat vind JIJ?

Datum:
 • vrijdag 1 maart 2024
 • in
 • Categorie: , ,
 • FVD vindt het bijzonder gevaarlijk dat topofficieren in ons leger, politici én journalisten het publiek overduidelijk voorbereiden op een oorlog met Rusland.


  DDS 29-2-2024


  Het is geschift, vindt FVD-leider Thierry Baudet. Daarom is FVD een petitie begonnen met het doel zoveel mogelijk Nederlanders te verenigen in een poging te voorkomen dat de oorlog zich verspreidt en dat onze jongens en meisjes in uniform straks in lijkkisten terugkomen uit Oekraïne.

  Volgens recente peilingen wil ongeveer de helft van de Nederlanders dat 'we' mee gaan vechten in Oekraïne. Geen verstandig mens die daar intrapt. Nederlanders zijn historisch altijd neutraal geweest en héél weinig bereid om te vechten in oorlogen. Wij zijn een handelsnatie, niet een tweede Amerika dat door middel van legers de hele wereld haar wil oplegt. Er is dus vrijwel zeker sprake van manipulatie.

  Poll

  Moet Nederland ten strijde trekken tegen Rusland?

  3%

  97%

  1847 stemmen

  Helaas betekent dit niet dat er geen gevaar is voor een grote Europese- en zelfs Wereldoorlog. Dit soort manipulatie vindt namelijk alleen plaats als ze ons zo'n oorlog willen in rommelen. We moeten dus bijzonder oplettend zijn - en onze 'leiders' terugfluiten als we niet willen dat straks duizenden Nederlandse twintigers terugkomen in lijkkisten uit Oekraïne.

  Petitie

  Omdat ze door hebben dat we ons op een belangwekkend moment bevinden is FVD een petitie gestart. Partijleider Thierry Baudet legt uit in een video dat dit volkomen onacceptabel is voor hem en zijn partij. Daarom zijn ze een petitie gestart. Het grote doel? Zoveel mogelijk handtekeningen ophalen in de hoop dat dit impact heeft op de politiek.
  "Steeds meer Westerse leiders overwegen het sturen van troepen naar Oekraïne," aldus FVD. "Na de uitspraken van Franse president Emmanuel Macron, zegt nu ook de Nederlandse Commandant der Strijdkrachten Onno Eichelsheim dat het sturen van Nederlandse militairen niet is uitgesloten en behoort tot de mogelijkheden."
  "We moeten dit koste wat kost voorkomen. We mogen nooit toestaan dat Nederlandse militairen worden uitgezonden om te vechten en te sterven in een onwinbare oorlog tegen Rusland," gaat de partij verder. "De oproep tot vrede is crucialer dan ooit. Het ontstijgt alledaagse politieke meningsverschillen. We moeten nu samenkomen om onze jongens en meisjes te beschermen."
  Op het moment van schrijven is de petitie al 16.250 keer getekend door Nederlanders die WARS zijn van de oorloghitserij van het partijkartel, de defensietop, de NAVO, en de knetterzieke media.

  0 reacties :

  Een reactie posten