De PVV móét kapot! Media zetten Rusland-aanval in op Geert Wilders

Datum:
 • vrijdag 29 maart 2024
 • in
 • Categorie: , ,
 • ...... maar wel met suggestieve beschuldigingen. Steeds weer.


  DDS 29-3-2024


  De PVV móét kapot! Media zetten Rusland-aanval in op Geert Wilders

  Op de dag dat bekend werd dat de Tsjechische geheime dienst hoegenaamd informatie zou hebben over Nederlandse politici die "geld" gekregen zouden hebben van Rusland zetten de media direct de aanval in op Thierry Baudet. Het zou om hem gaan! Hij is SCHULDIG! Moet WEL! Maar nu, zo'n 24 uur later, verleggen de verdachtmakingen zich opeens naar... Geert Wilders.
  Dit gebeurde gisteravond al bij het programma Op1. Daar was ene Helga Salemon uitgenodigd om te komen vertellen over Russische invloeden in Nederland en zelfs de omkoping van politici. Oké, moest ze toegeven, er is geen enkel bewijs dat dit daadwerkelijk gebeurd is, maar volgens haar zou het wel kúnnen. Er zijn immers politici die "pro-Rusland" zijn. En tja, die kunnen daar zomaar geld voor hebben gehad. Ofzo.

  Tsjechische inlichtingendiensten hebben een Russisch netwerk voor desinformatie ontmanteld, waar ook Nederlandse politici bij betrokken zouden zijn. @Hsalemon is niet verbaasd. “De Russen doen dit al heel lang.”
  Maar daarbij denkt ze niet alleen aan Baudet. Nee. Er is een andere verdachte, wat haar betreft. Een man die zelfs naar Rusland is geweest en die het opzichtig voor Poetin opnam, ook na het neerschieten van MH17. 
  "Wilders was in 2018 op eigen initiatief, ondanks dat MH17 speelde, naar Rusland gegaan," aldus Salemon. "Heeft daar, terwijl hij ons parlement een nepparlement noemde, achter het spreekgestoelte gestaan met een speldje. [Hij] heeft gezegd dat hij Poetin geweldig vond... Voor een ander propagandakanaal heeft [hij] gesproken met mensen daar."
  "Dat is toch vreemd," aldus Salemon over Wilders. Vervolgens citeerde ze een "onderzoek" van de website Follow The Money "over de banden van de PVV met het Kremlin."

  AD maakt Wilders verdacht

  Nu is het aparte dat Wilders er gisteren juist als de kippen bij was om een "debat" aan te vragen over dit onderwerp. Maar bij het Algemeen Dagblad weten ze wel waarom hij dat gedaan heeft. Hij kiest namelijk gewoon "de vlucht naar voren."
  "De PVV wil de onderste steen boven," vat het AD Wilders 'verdachte' tactiek samen, "hij kán dus niet omgekocht zijn, is de boodschap. Dat Wilders het nu ontmaskerde propagandaplatform Voice of Europe in 2017 nog uitbundig prees 'als tegengif van fake media' zal de PVV-leider achteraf uiterst ongelukkig vinden."
  En dan zijn we er nog niet. Oh nee. Het AD gaat nog even door. "De kwestie raakt wel een belangrijke achilleshiel van de PVV in formatietijd. Tot de oorlog in Oekraïne was Wilders vaak opvallend Ruslandvriendelijk, zelfs tot ná de aanslag op MH17 en ná de Russische verovering van de Krim," stelt de krant.
  "Al jaren zijn er verhalen over warme banden tussen de PVV en het Kremlin," beweert de krant dan ook. Vervolgens worden er enkele zeer suggestieve vragen gesteld: "Waren er ook donaties? Werd de PVV betaald door het Kremlin?"
  Ja, zegt het AD, er wordt vooral gekeken naar Forum voor Democratie... "Maar argwaan heerst er ook over de partij van Wilders."
  Kortom, de media willen niet alleen FVD beschadigen, maar de PVV óók. Ze zetten de aanval vol in. Niet met bewijs - ze geven allemaal toe dat er geen bewijs is, alleen wat informatie van de Tsjechische geheime dienst, maar informatie waarbij geen namen van politici genoemd worden! - maar wel met suggestieve beschuldigingen. Steeds weer.

  1 reacties :

  Anoniem zei

  Het allerlaatste beetje fatsoen van veel(de goeden natuurlijk uitgezonderd) journalisten en politici zoals Timmermans, Klaver, Paternotte en hun vrienden is verdwenen. Zo is Nederland inmiddels afgedaald naar een eng globalistisch landje waarbij de burgers het de komende tijd moeten ontgelden.

  Een reactie posten