Medisch personeel kreeg de opdracht om ‘Covid’-patiënten te euthanaseren: gelekte documenten

Datum:
 • maandag 19 februari 2024
 • in
 • Categorie:
 • ....dat ouderen en kwetsbaren behandeling zou worden geweigerd en op het levenseindepad zouden worden gezet als reactie op een pandemie.


  19-2-2024


   Er zijn explosief gelekte documenten opgedoken waaruit blijkt dat medisch personeel de opdracht kreeg om patiënten te euthanaseren die in het ziekenhuis waren opgenomen en positief testten op COVID-19.

  De officiële documenten zijn gelekt uit de door de Britse staat gefinancierde National Health Service (NHS).

  Zie hier:

  Nu is er verder bewijs naar voren gekomen dat bevestigt dat het medisch personeel de opdracht kreeg patiënten te injecteren met het dodelijke Midazolam als onderdeel van deze verontrustende agenda, meldt Slay News.

  Midazolam kan ernstige of levensbedreigende ademhalingsproblemen veroorzaken. De problemen omvatten oppervlakkige, vertraagde of tijdelijk gestopte ademhaling. Dit kan leiden tot blijvend hersenletsel of de dood.

  In Groot-Brittannië bepalen de toezichthouders dat u Midazolam alleen mag krijgen in een ziekenhuis of dokterspraktijk die beschikt over de apparatuur die nodig is om uw hart en longen te controleren en om snel levensreddende medische behandeling te bieden als uw ademhaling vertraagt ​​of stopt.

  Het medicijn wordt echter crimineel gebruikt in de palliatieve zorg in Groot-Brittannië. Midazolam komt niet voor op de lijst van essentiële geneesmiddelen voor palliatieve zorg van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en moet ook met uiterste voorzichtigheid worden gebruikt bij oudere patiënten.

  Niettemin hebben gezondheidsfunctionarissen in maart 2020 voor miljarden dollars Midazolam besteld als reactie op het uitbreken van de pandemie. Destijds werd ouderen en kwetsbaren behandeling door de NHS ontzegd.

  In plaats daarvan kregen levenseinde-zorg, wat inhield dat hun medicatie werd ingetrokken, dat ze geen eten en drinken kregen en dat ze volgepompt werden met midazolam en morfine totdat ze stierven van de honger en uitdroging.

  Vervolgens werd geregistreerd dat hun sterfgevallen veroorzaakt waren door ‘Covid’. Er zijn aanwijzingen dat Midazolam werd gebruikt om voortijdig een einde te maken aan de levens van tienduizenden mensen in Groot-Brittannië. Het publiek kreeg echter te horen dat deze mensen aan Covid overleden waren.

  Dit blijkt duidelijk uit de gegevens over het voorschrijven van Midazolam buiten het ziekenhuis, die samenvielen met de golven van sterfgevallen door alle oorzaken en COVID-19-sterfgevallen in Groot-Brittannië.

  Uit de rapporten van Amnesty en CQC blijkt ook dat er in verzorgingshuizen veelvuldig gebruik wordt gemaakt van de “Niet reanimeren”-bevelen zonder de slachtoffers of hun families hiervan op de hoogte te stellen.

  Een ernstige ziekte bij Covid brengt longontsteking en daarmee gepaard gaande ademhalingsinsufficiëntie met zich mee. Daarom omvatten typische symptomen kortademigheid, hoesten, zwakte en koorts.

  Er wordt ons ook verteld dat mensen die last hebben van verslechterende ademhalingsinsufficiëntie en die geen intensieve zorg krijgen, een acuut ademnoodsyndroom ontwikkelen met ernstige kortademigheid.

  Desondanks kreeg NHS-personeel in ‘klinische richtlijnen voor symptoombeheersing voor patiënten met Covid-19’ te horen dat er buitensporige doses morfine en midazolam moesten worden gegeven om de symptomen van Covid-19 te verlichten.

  De informatie op het etiket van het geneesmiddel voor Midazolam in de Amerikaanse National Library of Medicine vermeldt duidelijk:

  “Midazolamhydrochloride mag nooit worden gebruikt zonder individualisering van de dosering.

  “De initiële intraveneuze dosis voor sedatie bij volwassen patiënten kan slechts 1 mg bedragen, maar mag bij een normale, gezonde volwassene niet hoger zijn dan 2,5 mg.

  “Lagere doses zijn nodig voor oudere (ouder dan 60 jaar) of verzwakte patiënten”

  Niettemin kreeg NHS-personeel te horen dat ze de dosering van Midazolam bij alle Covid-patiënten moesten verhogen als ze last hadden van ‘aanhoudende angst of opwinding’. Op geen enkel moment kregen ze de opdracht om de doses te individualiseren op basis van de leeftijd of kwetsbaarheid van de patiënt.

  Op het waarschuwingslabel staat dat vanwege het “gevaar van hypoventilatie, luchtwegobstructie of apneu groter is bij oudere patiënten en mensen met een chronische ziekte of een verminderde longreserve, en omdat het piekeffect bij deze patiënten langer kan duren, de stappen kleiner moeten zijn en de injectiesnelheid lager.”

  Misschien wist het NHS-personeel dit ook, maar binnen de klinische begeleiding werd hen verteld dat hun zorgen ‘ongepast’ waren.

  Uitgelekte vertrouwelijke NHS-documenten laten duidelijk zien dat ouderen en kwetsbaren behandeling zou worden geweigerd en op het levenseindepad zouden worden gezet als reactie op een pandemie.

  Uit het bewijsmateriaal blijkt duidelijk dat dit in de praktijk werd gebracht.


  Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

  Telegram: t.me/dissidenteen

  0 reacties :

  Een reactie posten