Naïef Nederland, het Europese walhalla voor opportunistische Oekraïners

Datum:
 • maandag 19 februari 2024
 • in
 • Categorie: ,
 •  Het is tijd voor een drastische koerswijziging, voordat het te laat is.


  DDS 19-2-2024  Naïef Nederland, het Europese walhalla voor opportunistische Oekraïners


  Terwijl Nederland zich opmaakt voor een nieuwe ronde in het eeuwigdurende spel van politieke onkunde (informatie red.) voor Omtzigt, blijft ons land het Europese luilekkerland voor iedereen die de kansen ruikt. Het laatste nieuws uit Utrecht is alarmerend maar niet verrassend: Oekraïners stromen massaal ons land binnen, aangetrokken door het vooruitzicht van gratis huisvesting, zorg, en banen. Het verhaal, dat leest als een perverse uitnodiging, illustreert hoe verhalen over onze ongekende vrijgevigheid razendsnel de ronde doen - van Polen tot Portugal en zelfs Canada.
  Met een opvangcentrum op breken en meer dan 99 procent van de 90.000 beschikbare opvangplekken bezet, staat Nederland op het punt van implosie. Maar wie maalt daarom in Den Haag? De politieke elite lijkt meer bezig met vakantieplannen (het is nu reces red.) dan met het adresseren van deze onhoudbare situatie. De Veiligheidsregio Utrecht slaat alarm: de deuren moeten wellicht sluiten, waardoor sommigen op straat zullen belanden. De ironie dat men selectiever wil zijn in wie wel of niet een plek krijgt, terwijl de kern van het probleem bij ons eigen groteske welkomstbeleid ligt, ontgaat niemand.
  De absurditeit reikt nog verder. Terwijl echte vluchtelingen, ontheemd door oorlog en terreur, onze bescherming verdienen, wordt de rode loper uitgerold voor economische avonturiers. Deze 'vluchtelingen' worden gelokt door het perspectief op een gratis leven op onze kosten. In Duitsland, bijvoorbeeld, moeten Oekraïners hun eigen boontjes doppen. Maar hier? Hier wacht de jackpot.
  De situatie is niet alleen een klap in het gezicht van de Nederlandse belastingbetaler, maar ook van de echte vluchtelingen die onze hulp hard nodig hebben. Het is tijd om de roze bril af te zetten en de realiteit onder ogen te zien: ons land is veranderd in het afvalputje van Europa, waar iedereen die niet tevreden is met de voorzieningen in hun eigen land, welkom is om hier de boel verder te belasten.
  (Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de knettergekke hypocrisie van NSC. Jij ook? Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en help ons die halfzwakke lafbekken elke dag te ontmaskeren voor de undercover linkse globalisten die ze zijn
  Deze gang van zaken is onhoudbaar en een direct gevolg van het falend beleid van onze demissionaire regering, die meer bezig lijkt met het behagen van Brussel dan met het beschermen van onze eigen grenzen en burgers. De noodklok luidt al tijden, maar het lijkt erop dat men in Den Haag doof is geworden voor het gevaar dat zich voor onze eigen deur afspeelt. Het is tijd voor een drastische koerswijziging, voordat het te laat is. Nederland moet weer van de Nederlanders worden, in plaats van het Europese paradijs voor iedereen die niet wil werken voor wat ze krijgen. Dus Geert Wilders schop die Omtzigt en zijn antidemocratische NSC uit de formatie en vorm een minderheidskabinet!

  1 reacties :

  Anoniem zei

  Linksom of rechtsom, de bevolking van Nederland moet en zal vervangen worden. Nu gaat het nog relatief vreedzaam, de verkrachtingen, moorden en berovingen daar gelaten, maar binnen afzienbare tijd zal de autochtone bevolking verdreven worden, goedschiks(emigratie) of kwaadschiks(moord), er is geen houden meer aan. De rellen in Den Haag van een stelletje halve Afrikaanse wilden hebben aangetoond dat de Overheid de bevolking nu al niet langer kan beschermen, maar als 10% van allochtoon Nederland zich er mee gaat bemoeien is het huis te klein en zijn we volkomen weerloos.

  Een reactie posten