Kartel WOEST op Van Meijeren (FVD) na feitenrelaas over oversterfte en coronavaccins

Datum:
 • maandag 19 februari 2024
 • in
 • Categorie: ,
 •  Er is een duidelijke correlatie tussen de experimentele coronavaccins en de oversterfte.


  19-2-2024


  Er is een duidelijke correlatie tussen de experimentele coronavaccins en de oversterfte. Onafhankelijk onderzoek naar een causaal verband wordt voortdurend tegengehouden. Gideon van Meijeren wijst erop dat alléén FVD terughoudendheid bepleitte bij het injecteren van de Nederlandse bevolking. Word lid: https://fvd.nl/wordlid ► NIEUWSBRIEF: https://www.fvd.nl/nu ► TELEGRAM: https://t.me/FVDNL ► FACEBOOK:   / forumvoordemocratie   ► INSTAGRAM:   / fvdnl   ► TWITTER:   / fvdemocratie   ► TIKTOK:   / forumvdemocratie   ► BITCHUTE: https://www.bitchute.com/channel/fvdnl ► GAB: https://gab.com/fvdnl ► WEBSITE: https://fvd.nl​​​​​​​​​​​ ☻ SUBSCRIBE NU:    / @forumdemocratie  

  3 reacties :

  Anoniem zei

  Gideon van Meijeren heeft gewoon gelijk en niet de andere 3 dames.
  Helaas haalde van Meijeren niet aan dat eind 2020 al bekend was bij het Europese Geneesmiddelen bureau dat het Vaccin niet beschermde tegen besmetting. Dit was door EMA bekend gemaakt bij ALLE regeringen van de EU, dus ook Nederland. Het zielige verhaal van v.d.Plas over de dierentuin sloeg dus helemaal nergens op ook dat van de PVV niet.

  Anoniem zei

  Het verhaal over de uitgestelde zorg in de ziekenhuizen klopt ook niet, want in ieder geval in Alkmaar en Den Helder was geen uitgestelde zorg want die uitgestelde zorg was niet nodig want de ziekenhuizen waren slechts voor 1/3 bezet is mijn eigen ervaring. De verhalen van drukke ziekenhuizen kloppen voor geen meter. De rijen ambulances waren fake en de zo noodzakelijk bouw van een noodziekenhuis in Maastricht sloeg nergens op want er heeft geen patiënt gelegen. Wel is het aantal IC bedden afgeschaald door Hugo en Kuipers(al bekend waar die griezel gebleven is?).

  René zei

  Gelukkig hebben die kinderen geen Corona gekregen hé Carolien?

  Al zijn ze nu wel dood of zwaar verminkt.

  Een reactie posten