Deze Duitse arts legt in 3 minuten uit hoe de covidprik je denkvermogen uitschakelt

Datum:
 • woensdag 28 februari 2024
 • in
 • Categorie:
 • “Het is kwaadaardig.”


  Robin de Boer 28-2-2024


  Luister naar dit artikel
  NineForNews.nl
  00:00 / 01:39

  De Duitse arts Michael Nehls waarschuwde in Bannon’s War Room voor de gevaren van het spike-eiwit dat het menselijk lichaam aanmaakt na coronavaccinatie.

  Hij zei dat de S1-subunit van het spike-eiwit in staat is om de bloed-hersenbarrière te passeren. Vervolgens wordt het mentale immuunsysteem in het brein uitgeschakeld.


  Internationally renowned molecular geneticist Dr Michael Nehls author of the trending book The Indoctrinated Brain says the spike protein is being used to shut down the mental immune system of the brain. ‘ It shuts down the production of nerve cells that should be procused in… Meer weergeven

   

  Nog efficiënter

  De productie van zenuwcellen die ons de mentale energie geven om (kritisch) te denken en die ons weerbaar en nieuwsgierig maken, wordt stilgelegd door het spike-eiwit, zei de moleculair geneticus.

  In 2007 was dit al bekend na de analyse van SARS-CoV-1, benadrukte Nehls. Uit onderzoek bleek dat het spike-eiwit ontstekingen van het brein in de hand werkt. Hersenontstekingen schakelen het mentale immuunsysteem van het brein uit, ons vermogen om na te denken. Sindsdien hebben ze het spike-eiwit aangepast zodat het de hersenen nog efficiënter te lijf gaat, zei de arts.

  “Het is kwaadaardig.”

  Nieuw besturingssysteem

  Zo maak je de kudde dus dommer, zodat je je doelen makkelijker kunt bereiken, namelijk minder dan een miljard mensen op aarde, reageerde Bannon.

  Nehls zei dat er ‘een nieuw besturingssysteem’ wordt geïnstalleerd in de samenleving. “En als je een nieuw besturingssysteem installeert, moet je eerst het oude besturingssysteem verwijderen en daar helpt het spike-eiwit bij.”


  Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

  NineForNews.nl

  3 reacties :

  Anoniem zei

  Ik merk er nog weinig van; zie de mensen nog niet echt anders geworden...............of werkt het net als windows zeer langzaam?

  Anoniem zei

  Kennelijk was zo'n 2/3 van de wereldbevolking al dom genoeg om die prikken uberhaupt te nemen. Dus de dataset om dit aan te tonen is niet causaal.

  Dat kun je al zien aan het onderschrift in de video: "Follow Us on Social Media"; nog een instrument om de mensheid steeds dommer te maken.

  Dekker zei

  Domme mensen weten zelf niet hoe dom ze zijn of zijn geworden. Een feit is dat na de uitbraak van de normale seizoengriep, overigens wel een ernstige, hele volksstammen in de rij stonden om een Corona prik te halen en daarna nog een en velen daarna nog meerdere prikken.
  Het zijn niet voor niets experimentele prikken omdat niemand de gevolgen op de lange termijn kon voorspellen. Zelfs hoog opgeleide mensen stonden in de rij voor die rotzooi. Nou wil niet zeggen dat hoog opgeleid getuigt van intelligentie, wel van een goed geheugen en dat is iets anders. Laffe mensen kunnen nooit intelligent zijn omdat niet de hersens van die persoon bepalend zijn voor hun doen en laten, maar de angst is bepalend voor die lieden. Vanaf dag 1 van de Corona wisten de wat intelligentere mensen dat, mede gezien het optreden van Rutte en de Jonge, die experimentele prikken nooit veilig konden zijn omdat een volkomen nieuw MRNA proces werd gevolg en vanwege de vele leugens die verteld werden. De wereld is niet voor niets in een paar jaar tijd volkomen krankzinnig geworden.

  Een reactie posten