Bittere pil…

Datum:
 • dinsdag 27 februari 2024
 • in
 • Categorie: , , ,
 •  Rusland is niet de boef in dit scenario, maar het Westen. 
  Bittere pil…


  Wat betekent dat alles wat de westerse media je vertelden over de oorlog in de Oekraïne gebaseerd was op een leugen. Al die analyses die je hoorde van pompeuze praatpoppen in de mainstream media waren gebaseerd op de aanname dat Poetin dit niet geprovoceerd deed, alleen maar omdat hij “letterlijk Hitler” is. Niets van dit alles was waar.

  Het blijkt dat Poetins beschuldigingen dat westerse geheime diensten de Oekraïne controleren correct waren, zodat zijn aanval meer dan gerechtvaardigd is. Stel je eens voor dat Rusland nazi-milities zou financieren in Canada, een burgeroorlog zou beginnen, de regering omver zou werpen, dan zijn eigen marionettenregime zou installeren, om daarna Russische inlichtingencentra en biolabs langs de hele noordelijke grens te installeren. Iedere Amerikaan zou roepen om Canada en Rusland met de grond gelijk te maken. Welnu, dit is exact wat de VS tegen Rusland deden, en de Russen zijn pissig.

  Rusland probeerde toe te treden tot de NAVO, het werd afgewezen. Rusland probeerde te onderhandelen over niet gewelddadige manieren om het conflict op te lossen, het werd afgewezen. Rusland probeerde zijn grieven wat betreft de productie van Amerikaanse biologische wapens en spionage aan de VN te presenteren, het werd afgewezen. Rusland probeerde de diplomatieke weg te bewandelen, en het Westen schreeuwde alleen maar “Russische desinformatie”, omdat het zelf diegene was die desinformatie aan het pushen was.

  Het Westen censureerde dus onafhankelijke journalisten zoals ik, die u dit vanaf de eerste dag verteld hebben, omdat als het publiek deze details de hele tijd zou weten, het het sturen van ons belastinggeld daar naartoe niet ondersteund zou hebben.

  Dit wordt een bittere pil om te slikken voor veel Amerikanen. Rusland is niet de boef in dit scenario, maar het Westen. Hoe sneller we dit allemaal erkennen, des te sneller kunnen we de rotzooi opruimen.

  Geplaatst/vertaald door:
  E.J. Bron (via X/Twitter; Clandestine)
  (www.ejbron.wordpress.com)

  0 reacties :

  Een reactie posten