E-mail onthult waarom autoriteiten geen waarschuwing afgaven over covidvaccins en myocarditis

Datum:
 • zaterdag 27 januari 2024
 • in
 • Categorie: , ,
 • Onacceptabel en nalatig


  Robin de Boer 27-1-2024

  Luister naar dit artikel
  NineForNews.nl
  00:00 / 01:52

  De Amerikaanse gezondheidsdienst CDC heeft geen waarschuwing afgegeven voor covidvaccins en hartontsteking omdat medewerkers vreesden dat daardoor paniek zou uitbreken. Dat blijkt uit een e-mail waar de krant The Epoch Times de hand op heeft weten te leggen.

  In 2021 werd door de CDC een waarschuwing opgesteld voor hartontsteking oftewel myocarditis en de mRNA-vaccins van Pfizer en Moderna. Functionarissen waren van plan om deze waarschuwing uit te vaardigen, blijkt uit interne documenten.

  ten

  Niet alarmistisch overkomen

  In de e-mail, die dateert van 25 mei 2021, onthult een medewerker van de CDC waarom sommige functionarissen tegen het afgeven van de waarschuwing waren. Dr. Sara Oliver schreef dat mensen ‘niet alarmistisch willen overkomen’. Ze communiceerde op dat moment met een medewerker van Pfizer of Moderna. Oliver was niet bereikbaar voor commentaar.

  Ondertussen werden artsen in het hele land geconfronteerd met patiƫnten met myocarditis die op de spoedeisende hulp werden binnengebracht met pijn op de borst en andere symptomen.

  Onacceptabel en nalatig

  Het besluit om artsen niet onmiddellijk te waarschuwen voor een verhoogd risico op myocarditis en pericarditis bij gevaccineerden, is niet alleen onacceptabel, maar ook nalatig, zei senator Ron Johnson over de e-mail. Hij vindt dat er verantwoording moet worden afgelegd.

  Bottom line is dat het kennelijk niet uitmaakt dat mensen massaal myocarditis krijgen (en sterven), zolang ze maar niet in paniek raken.

  [Zero Hedge via The Epoch Times]

  Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

  NineForNews.nl  0 reacties :

  Een reactie posten