Het Europese prikschandaal wordt alleen maar groter door deze uitgelekte documenten

Datum:
 • zaterdag 9 december 2023
 • in
 • Categorie: ,
 •  Werkelijk waar onvoorstelbaar  ROBIN DE BOER 7-12-2023


  Het Europese prikschandaal wordt alleen maar groter door deze uitgelekte documenten

  "Dat dit klaarblijkelijk niet of nauwelijks is gebeurd en ook niet als zware eis is gesteld door het EMA is werkelijk waar onvoorstelbaar."


  Adjunct-directeur en verantwoordelijke voor COVID-19 bij het Europees Geneesmiddelenagentschap EMA Noël Wathion rapporteerde op 19 november 2020 hoe hij onder druk werd gezet door EU-baas Ursula von der Leyen. Hij was één van de mensen bij het EMA die de risico’s moest inschatten van de vaccins, die ons van de pandemie zouden ‘verlossen’.

  Een dag later, op 20 november 2020, sloten de EU en Pfizer een contract voor 300 miljoen vaccindoses, waarin stond dat er op dat moment nog niets bekend was over de werkzaamheid en langetermijneffecten van het vaccin.

  Wathion sprak in een e-mail aan zijn collega’s van een ‘sfeer’ die niet alleen ‘behoorlijk gespannen’ was, maar ‘af en toe zelfs een beetje ongemakkelijk’. Een vertraging van enkele weken tussen de Amerikaanse en Europese goedkeuring is voor de Europese Commissie ‘wellicht niet makkelijk te accepteren’ omdat ‘de politieke gevolgen’ te groot zouden zijn.

  Werkelijk waar onvoorstelbaar

  De Pfizer-vaccins werden goedgekeurd onder druk en onder het motto: het is buigen of breken, aldus Remco van Velzen, die de e-mail op X heeft gepubliceerd. Hij plaatste ook een tweede mail van het EMA, waaruit blijkt dat ze in november 2020 op de hoogte waren van verschillen tussen commerciële (mRNA-integriteit van 55 procent) en proefbatches (mRNA-integriteit van 78 procent). Daar bestonden grote zorgen over.

  Ze hebben duidelijk overwogen of ze nieuwe klinische onderzoeken nodig zouden hebben voor het commerciële product met een verminderde mRNA-integriteit. Dat dit klaarblijkelijk niet of nauwelijks is gebeurd en ook niet als zware eis is gesteld door het EMA is werkelijk waar onvoorstelbaar, vindt Van Velzen.

  Onverwachts overleden


  De politieke fallout lijkt te groot te worden als wij te lang wachten 

  met goedkeuren, aldus EMA-topman Wathion in zijn mail. Data-analist 

  Cees van den Bos zegt daarover: “Dan maar beter 150 miljoen 

  Europeanen inspuiten met die rommel waarvan we niet weten wat de concentratie is. Ik zal aan deze bureaucraten denken als ik weer een voetbalverzorger het veld op zie rennen met een AED.”

  Saillant detail: Wathion is in augustus onverwachts overleden.

  Help je mee om deze informatie te verspreiden?  2 reacties :

  Anoniem zei

  De diverse Regeringen willen niet voor niets de 2030 agenda van het WEF er versneld door drukken want dan heeft het WEF alle macht en gaan de Politieke moordenaars vrijuit, of moet ik schrijven Politieke VERDACHTEN?
  Als Ursula von der Leijen verkast naar de VN als voorzitter wacht ons een tijd van nog grotere rampspoed want dat gestoorde, door geld verblinde sekreet, is een gevaar voor de mensheid.
  Jammer voor Rutte maar die is net zo erg als Von der Leyen, dus of we nu door de hond of door de kat gebeten worden maakt niet veel meer uit.

  Anoniem zei

  Dit heeft niets te maken met politiek en gezond verstand
  Dit is de criminele organisatie die het volk op alle vlakken uitbuit en verdrukt
  Ps geen 150 miljoen prikken maar 8 prikken voor alle 450 miljoen EU onderdanen. En dan beweren dat het veilig en effectief is laat dat als een bom inslaan in de corrupte EU top.
  EUXIT

  Een reactie posten