Verkiezingsprogramma Volt schrikt af: ‘Dit is een levensgevaarlijke partij voor Nederland’

Datum:
 • woensdag 6 september 2023
 • in
 • Categorie: ,
 •  Volt wil ‘grote systeemveranderingen die de crises oplossen’.  Robin de Boer 6-9-2023


  Luister naar dit artikel
  NineForNews.nl
  00:00 / 01:59

   De partij pleit in het verkiezingsprogramma voor een ander mensbeeld dat gebaseerd is op vertrouwen.

  Daarnaast zet Volt in op één Europa. De partij van Laurens Dassen wil een eigen leger voor Europa, een gezamenlijk klimaatbeleid en Europese belastingen.

  “Het is tijd voor grote systeemveranderingen die de crises oplossen en een radicaal positief toekomstbeeld schetsen waarvan mensen zeggen: ik kan niet wachten tot het 2050 is,” zei Dassen.

  De partij wil privéjets verbieden en ‘vervuilende’ fabrieken sluiten tot ze ‘duurzaam’ zijn.

  Enge club

  Het verkiezingsprogramma valt bij veel mensen niet in goede aarde. “Het is een enge club die meer met techniek, digitalisering en de transhumane mens heeft dan met het welzijn van u!” stelt schrijver Hans Siepel.

  “Hoedt u voor dit soort wetenschapsreligieuze partijen die praten over een ander mensbeeld! Zij knielen voor het Harari-WEF-mensbeeld,” voegt hij toe.

  Zelden zo’n knettergekke partij gezien

  Europarlementariër Michiel Hoogeveen (JA21) vindt de plannen van Volt ‘onverantwoord en naïef’. “D66 op steroïden. Volt is een levensgevaarlijke partij voor Nederland.”

  “Goed dat Volt het verkiezingsprogramma heeft gepubliceerd, de partij volgt pseudowetenschap, wil de identiteit van Nederland opofferen, komt met maatregelen die Nederland ver terugwerpen. Reden: angst en obsessies zijn de drivers!” reageert voormalig NOS-directeur Bauke Geersing.

  NineForNews.nl

  Het Vlaamse parlementslid Sam van Rooy zegt: “Zelden zo’n knettergekke partij gezien.”

  0 reacties :

  Een reactie posten