De Volkskrant verspreidt desinformatie over het oversterftemysterie en weigert het te rectificeren.

Datum:
 • woensdag 6 september 2023
 • in
 • Categorie: , , ,
 •  Er blijkt helemaal geen onderzoek te zijn!


  6-9-2023


  Het onderzoek naar de tienduizenden onverklaarde doden sinds het begin van de coronacrisis verloopt stroef. Ik sprak al meerdere keren met gezondheidseconoom Dr. Eline van den Broek over dit oversterftemysterie.

  Ik trok dan ook mijn wenkbrauwen op toen er op 29 augustus een juichbericht in de Volkskrant en NRC stond waarin werd verklaard dat het uitstellen van de bevolkingsonderzoeken naar kanker tijdens de pandemie geen invloed heeft gehad op de overlevingskansen van patiënten. Dat is vreemd, want Eline van den Broek probeert juist boven water te krijgen of een deel van de oversterfte wél door dit uitstel wordt verklaard. Ik spreek Eline hierover en hoor met klapperende oren haar verklaring aan. Er blijkt helemaal geen onderzoek te zijn! De Volkskrant en NRC namen gewoon een persbericht over dat niet op onderzoek is gebaseerd. Eline confronteerde Maarten Keulemans, de wetenschapsjournalist van de Volkskrant hiermee en die gaf het gewoon toe! Maar rectificeren? Ho maar. Kijk en huiver.

  1 reacties :

  Dekker zei

  Als NRC en Volkskrant tot de conclusie komen dat de oversterfte niets te maken heeft met de uitgestelde zorg, dan blijft er niet veel over als te concluderen dat de "Vaccins" de oorzaak zijn, maar dat zal ongetwijfeld niet de bedoeling zijn van deze 2 zogenaamde "kwaliteitskranten" want we mogen niet weten wat een ongelooflijke rotzooi deze vaccins zijn.

  Een reactie posten