Stop de asielgolf! Nu! Stop massa-immigratie - Teken de petitie!

Datum:
 • maandag 11 september 2023
 • in
 • Categorie: , , ,
 •  Dit moet stoppen.


  Stop de asielgolf! Nu! Stop massa-immigratie - Teken de petitie!

   

  Massa-immigratie wordt een steeds groter probleem in Nederland. Eerst waren hele wijken het slachtoffer, nu hele steden en dorpen. Ze worden totaal onherkenbaar. De chaos breekt uit. Normale mensen ontvluchten deze gebieden steeds vaker omdat het gewoon niet meer kán. Het is er niet meer uit te houden.

   

  Ondertussen worden de asielcrisis én de woningcrisis steeds groter. De VVD, D66, ChristenUnie en CDA laten alleen maar meer asielzoekers toe - en als de PvdA en GroenLinks bij het kabinet betrokken wordt, wordt dat vrijwel zeker alleen maar erger. 

   

  Dat is waarom Cultuur onder Vuur een Petitie heeft opgestart om Den Haag eindelijk te dwingen deze knettergekke immigratiecijfers een halt toe te roepen. Want ja, er moet iets aan gebeuren. Het afgelopen jaar alleen al zijn 400.000 immigranten ons land binnengestroomd - mensen die voor een groot deel afkomstig zijn uit landen en culturen die niets met de onze hebben.

   

  En dan heb je die knettergekke Eric van der Burg (VVD, Immigratie) die alleen maar meer immigratie wil. Want, vindt hij, "hoe meer asielzoekers, hoe beter." Ja, dat gelooft deze VVD'er, een zogenaamde liberaal, werkelijk. Dat is al doodeng, maar het engste van alles is dat hij deze visie ook nog eens in de praktijk mag brengen van de rest van het partijkartel.

   

  Maar Nederland kan dit helemaal niet aan. In AZC-plaatsen als Ter Apel lijden inwoners in toenemende mate onder aanranding, inbraak, diefstal en geweldplegingen. Nederlanders kunnen geen woning krijgen omdat alle beschikbare huizen naar buitenlandse gelukszoekers gaat. Sterker nog, échte Nederlanders worden hun huis zelfs uitgezet om asielzoekers te huisvesten!

   

  Dit moet stoppen. Nederland moet weer baas over zijn eigen grenzen worden. 

   

  Teken daarom vandaag nog de petitie. Roep staatssecretaris Van der Burg, VVD, CDA, ChristenUnie en CDA op tot het stoppen van de massa-immigratie. Want als er nú niets gebeurt, dan is het te laat en verliezen we het Nederland waar we allemaal zo van houden.


  DDS

  0 reacties :

  Een reactie posten