Israëlische regering trekt verordening om Covid-testen uit te voeren na protest van ziekenhuizen in

Datum:
 • maandag 11 september 2023
 • in
 • Categorie:
 •  PCR-testen hebben zichzelf bewezen dat zij foutief en onnauwkeurige resultaten opleveren.
  Israëlische regering trekt verordening om Covid-testen uit te voeren na protest van ziekenhuizen in


  Openbare ziekenhuizen gaven aan dat het onderzoek van elke individuele patiënt te veel bronnen in aanspraak zou nemen en “geen effectieve informatie oplevert”. Het Israëlische ministerie van Gezondheid heeft zijn verordening aan de ziekenhuizen om bij alle nieuwe patiënten PCR-testen uit te voeren, ingetrokken, nadat het management van de openbare ziekenhuizen zich daar tegen had uitgesproken.

  Volgens “Kan News”, de publiekrechtelijke Israëlische tv-zender, heeft het ministerie van Gezondheid besloten zijn verordening in te trekken, nadat de openbare ziekenhuizen hadden meegedeeld dat de uitvoering van Covid-testen bij elk nieuw opgenomen patiënt te veel bronnen in aanspraak zou nemen.

  Eind vorige week riep het Israëlische ministerie van Gezondheid alle ziekenhuizen op om elke nieuwe patiënt met de omstreden PCR-test op Covid te testen om “de besmettingscijfers effectiever te controleren”, hoewel PCR-testen zichzelf bewezen hebben als foutief en onnauwkeurige resultaten opleveren.

  Het Israëlische General Public Hospital Managers Forum stuurde een antwoord aan het ministerie van Gezondheid, waarin het beleefd het uitvoeren van PCR-testen bij alle nieuwe patiënten afwees. De vertegenwoordigers van het ziekenhuis verklaarden “na klinische beoordeling PCR-testen te blijven uitvoeren”.

  “Volgens onze deskundige mening zal de uitvoering van de testen bij alle patiënten van het ziekenhuis geen effectieve informatie opleveren”, stond er in de brief.

  “Anderzijds vormt dit arbeidsvolume een te ver gaande arbeidsbelasting voor ons, in het bijzonder in laboratoria, die sowieso al zwaar overbelast zijn. Verder zal dit in economisch moeilijke tijden tot een aanzienlijke belasting van het inkoop- en salarisbudget leiden.”

  “Met alle respect, het aantal patiënten dat vanwege Covid in het ziekenhuis wordt afgeleverd, is gering en daarom is het wellicht beter om deze testpeiling in de gemeente uit te voeren, waarin zich de meeste patiënten met symptomen aan de ademhalingswegen bevinden en zullen bevinden.

  In het begin van de Covid-crisis was Israël een van de eerste landen die restrictieve maatregelen invoerde, tot aan grootscheepse lockdowns toe. De eis van het ministerie van Gezondheid naar een herinvoering van de obligatoire PCR-test kwam te midden van geruchten over een terugkeer van afsluitingsmaatregelen en de mondkapjesplicht in deze herfst.

  De weigering van het Israëlische ziekenhuis om de oproep van de regering na te komen, kan als signaal voor het wereldwijd toenemende verzet tegen de herinvoering van het draconische Covid-regime beoordeeld worden.

  Bron:
  uncutnews.ch

  Vertaald uit het Duits door:
  E.J. Bron
  (www.ejbron.wordpress.com)

  0 reacties :

  Een reactie posten