Dit is wat er gebeurt als je kinderen NIET vaccineert

Datum:
 • dinsdag 19 september 2023
 • in
 • Categorie:
 •  Gevaccineerde kinderen werden veel vaker ziek dan hun ongevaccineerde leeftijdsgenootjes.


  Robin de Boer 19-9-2023

  Luister naar dit artikel
  NineForNews.nl
  00:00 / 01:46

  Emeritus hoogleraar Brian Hooker presenteerde tijdens een bijeenkomst van de World Council of Health een studie waarbij gevaccineerde en ongevaccineerde kinderen van 6 tot 12 jaar met elkaar zijn vergeleken.

  Hoofdonderzoeker Anthony R. Mawson van de Jackson State University en zijn collega’s deden een opmerkelijke ontdekking. Gevaccineerde kinderen werden veel vaker ziek dan hun ongevaccineerde leeftijdsgenootjes.

  Ook opmerkelijk: het onderzoek werd al na enkele dagen van het internet verwijderd.

  Verdween plotseling

  Mawson ontdekte dat gevaccineerde kinderen meer kans hadden op neurologische stoornissen. Denk aan autisme, ADHD en leerstoornissen.

  Ook werden gevaccineerde kinderen vaker gediagnosticeerd met long- en oorontsteking, en allergieën. Gevaccineerden kregen vaker antibiotica en medicatie tegen allergie en koorts, hadden vaker buisjes, brachten vaker een bezoek aan de huisarts en werden vaker opgenomen in het ziekenhuis.

  De studie werd op 21 november 2016 gepubliceerd en in vier dagen tijd 80.000 keer gelezen. Op 28 november verdween het onderzoek plotseling.

  Mocht niet reageren

  Mawson liet weten dat het artikel niet was teruggetrokken, maar simpelweg was verwijderd. Hij voegde toe dat hij van zijn baas niet inhoudelijk mocht reageren op de studie.

  Hij liet zich niet tegenhouden en publiceerde zijn paper in 2017 opnieuw, dit keer in het Journal of Translational Science.


  NineForNews.nl

  0 reacties :

  Een reactie posten