Andy May op Heaartland TV over Clintel’s analyse van IPCC-fouten

Andy May werd onlangs geïnterviewd op Heartland TV over Clintel’s kritische analyse van IPCC AR6: The Frozen Climate Views of the IPCC. May was een van de twee coördinerende auteurs van het rapport.

Het is een analyse van twee grote delen (het rapport van Werkgroep I en II) van het meest recente IPCC-rapport AR6. In dertien hoofdstukken evalueert Clintel per thema of het IPCC goed werk heeft geleverd. Kortom, ze concluderen dat het IPCC een aantal ernstige fouten heeft gemaakt. Deze fouten wijzen allemaal in dezelfde richting: ze maken klimaatverandering ‘erger’.

Bestel het boek en steun Clintel Voor 35 euro (inclusief internationale verzending) kun je een gesigneerd exemplaar van het boek bestellen bij Clintel. Dit zou ook een klein beetje steun voor Clintel betekenen.

Meer steun voor dit belangrijke project, dat voor Clintel nog lang niet af is, is natuurlijk meer dan welkom. Dit kan door middel van een donatie. Of word Vriend van Clintel en ontvang een gesigneerd exemplaar van het boek als welkomstgeschenk!

***