Na corona-vaccinaties: vier keer zoveel miskramen als bij alle andere vaccins van de afgelopen 33 jaar

Datum:
 • zondag 23 juli 2023
 • in
 • Categorie: ,
 • het gaat  om de officiële databank van de Amerikaanse regering    Na corona-vaccinaties: vier keer zoveel miskramen als bij alle andere vaccins van de afgelopen 33 jaar


  (Vertaling: E.J. Bron)

  Deze keer is het geen vermoeden en al helemaal geen “samenzweringstheorie”. De cijfers spreken veelmeer een duidelijke taal: het aantal doodgeborenen en miskramen, dat in verband met de mRNA-injecties tegen Covid-19 werd gemeld, is vier keer zo hoog als bij alle andere vaccins van de afgelopen 33 jaar samen.

  De ondernemer en privéonderzoeker Steve Kirsch heeft de nieuwste data van het Amerikaanse Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) onderzocht. Daarbij gaat het om de officiële databank van de Amerikaanse regering voor de melding van ongewenste gebeurtenissen na vaccinaties. Kenners van de materie spreken van de “gouden standaard” voor de herkenning van waarschuwingssignalen. Alle Amerikanen bij wie na de vaccinatie een ongewenste gebeurtenis optreedt, worden door de Amerikaanse regering opgeroepen deze aan VAERS te melden.

  De VAERS-data laten volgens Kirsch duidelijk zien dat de toegediende Covid-vaccins de gevaarlijkste inenting aller tijden zijn. In de 33-jarige geschiedenis van VAERS zouden voor de mRNA-inentingen meer ongewenste gebeurtenissen zijn gemeld dan voor alle andere inentingen samen.

  Kirsch vergeleek het aantal doodgeborenen en miskramen (ook bekend als spontane abortussen) met alle andere in de VS in de afgelopen 33 jaar toegediende vaccins. Het resultaat is schokkend en staat gelijk aan een faillietverklaring: het absolute aantal doodgeborenen en miskramen, dat in verband met de corona-vaccinaties werd gemeld, is vier keer hoger dan bij alle andere vaccins samen. Na de toediening van de mRNA-preparaten werden 3594 spontane abortussen gemeld.

  Kirsch wijst er op dat aan VAERS naar schatting slechts 1 op de 100 gevallen gemeld wordt. Dit betekent dat de Covid-vaccins waarschijnlijk tot 360.000 extra miskramen hebben veroorzaakt – alleen al in de VS.

  Bron:
  zuerst.de

  Vertaald uit het Duits door:
  E.J. Bron
  (www.ejbron.wordpress.com)

  0 reacties :

  Een reactie posten