Nu te zien bij blckbx: Scott Ritters ‘Agent Zelensky – Deel 2’

Datum:
 • dinsdag 25 juli 2023
 • in
 • Categorie:
 •  Welke opdrachten kreeg Zelensk  mee van zijn bazen?


  Zie HIER de uitzending


  Het eerste deel van Agent Zelensky toonde hoe de komiek Volodymyr Zelensky president van Oekraïne kon worden. Maar welke opdrachten kreeg hij mee van zijn bazen? Voormalig Amerikaans inlichtingenofficier Scott Ritter laat het zien in dit tweede deel van zijn spraakmakende documentaireserie.

  In het geval van agent Zelensky heb ik tien verplichtingen geïdentificeerd, die zijn relatie met zijn buitenlandse inlichtingenmeesters bepalen,” zegt Ritter. “Als je elk van deze verplichtingen hebt onderzocht, wordt duidelijk waarom Zelensky de komiek het ene zei, en Zelensky de president het andere deed.”

  Wat zijn de ware redenen achter de huidige situatie in Oekraïne? Wat voor soort operatie heeft de CIA gedurende vele jaren in Oekraïne uitgevoerd? Je vindt de antwoorden op deze en andere vragen in deel 2 van Ritters onderzoeksdocumentaire Agent Zelensky.

  Scott Ritter is een voormalige inlichtingenofficier van de Amerikaanse marine die in de voormalige Sovjet-Unie heeft gediend, waar hij overeenkomsten uitvoerde ten behoeve van wapenbeheersing. Ook maakte hij tijdens de Golfoorlog deel uit van de staf van generaal Norman Schwarzkopf. Je kunt meer materiaal van Scott Ritter vinden op zijn substackpagina.

  Het tweede deel van de documentaire Agent Zelensky kun je nu bij blckbx Nederlands ondertiteld bekijken. Ook het eerste deel is hier Nederlands ondertiteld te zien.


  Redactie Blckbx  0 reacties :

  Een reactie posten