JA21 onthult geheime agenda Frans Timmermans

Datum:
 • donderdag 27 juli 2023
 • in
 • Categorie:
 • In 2016 gaf Eurocommissaris Frans Timmermans (PvdA) achter gesloten deuren toe dat de sociale structuren in Europa zullen instorten door de grote toestroom van asielzoekers.  SERRE VERWEIJ 26-7-2023


  Dit onthult JA21 op Twitter. JA21 waarschuwt dat Timmermans nu meedoet om de verkiezingen te winnen en de grenzen open te zetten. Timmermans wordt mogelijk de lijsttrekker voor PvdA-GroenLinks bij de komende verkiezingen. Het kabinet klapte over de asielcrisis. JA21 pleit sinds 2021 voor forse beperkingen op migratie. 

  Timmermans riep in 2018 Nederland op het akkoord van Marrakesh te ondertekenen. Het akkoord nam als uitgangspunt dat migratie van alle tijden is en zal zijn. Timmermans waarschuwde toen ook dat 'radicaal rechts' de discussie over migratie niet moet kapen.

  In 2015 zei Timmermans al dat in de toekomst de EU meer vluchtelingen een legale status moet toekennen. Op deze manier zouden volgens hem vluchtelingen niet al hun spullen hoeven te verkopen om de oversteek te maken. 'We moeten laten zien dat het werkt, dus je begint met een relatief klein aantal', zei Timmermans indertijd. 

  NieuwRechts

  1 reacties :

  Anoniem zei

  Het zogenaamde Kalergi Plan. Volgens de idee├źn van Richard von Coudenhove-Kalergi. Het boek is op het internet archief te vinden.

  Een reactie posten