Arnold Karskens doet oproep aan D66-leider Kaag: ‘Ga terug naar het Midden-Oosten!’

Datum:
 • donderdag 1 juni 2023
 • in
 • Categorie: , ,
 • Tranen in de politiek zijn losse flodders, emo-munitie ter meerdere glorie van zichzelf. 


  Robin de Boer 1-6-2023  Luister naar dit artikel
  NineForNews.nl
  00:00 / 01:45

  Tranen in de politiek zijn losse flodders, emo-munitie ter meerdere glorie van zichzelf. Dus toen D66-leider en vicepremier Kaag in het tv-programma College Tour haar vingers onder haar ogen streek, kregen we met z’n allen nog eens bevestigd dat de ‘nieuwe D66-partijcultuur’ veel gejank en weinig vocht inhoudt, zegt Arnold Karskens in zijn column voor Ongehoord Nederland.

  “Heeft ze ooit één traan gelaten om een boer die zelfmoord verkoos omdat hij door links-liberale klimaatplannen zijn toekomst in rook zag opgaan? Nee. Zag u haar huilend spijt betuigen aan de duizenden toeslagenouders die hun kinderen moeten missen omdat de regering er een zootje van maakt? Nee.”

  D66-woekerpolitiek

  Het theatraal uitbuiten van de situatie toont ons dat haar leed zwaarder weegt dan andermans leed, aldus Karskens.

  “De droge tranen van Sigrid Kaag symboliseren de D66-woekerpolitiek van de Paternottes, de Sjoerdsmas en de De Groots in deze tijd,” stelt hij.

  Egocratie

  “Stampvoeten als je je zin niet krijgt, je tegenstander voor racist, fascist, alcoholist of complotdenker uitmaken en ieder verzet als een dictator willen verbieden,” zegt hij.

  Een egocratie waar de wereld slechts om één persoon draait, namelijk jezelf. Dus mijn advies voor een huilende Sigrid luidt: ga terug naar het Midden-Oosten. Je bent daar meer op je plek dan in Nederland, roept Karskens op.

  NineForNews.nl   

  0 reacties :

  Een reactie posten