Voormalig Vicepresident Pfizer: “We zitten midden in de grootste misdaad in de geschiedenis”

Datum:
 • maandag 8 mei 2023
 • in
 • Categorie: , ,
 •  Voormalig VP van Pfizer geeft toe dat Big Pharma de 'grootste misdaad in de geschiedenis' begaat

  5-5-2023

  De globalistische elite gebruikt de farmaceutische industrie om de grootste misdaad in de geschiedenis van de wereld uit te voeren, volgens voormalig Pfizer Vice President Dr. Mike Yeardon, die waarschuwt dat dit de dood van miljoenen, zo niet miljarden mensen met zich mee zal brengen.

  Michael Yeadon was wetenschappelijk onderzoeker en Vicepresident bij Big Pharma gigant Pfizer. Hij was ook medeoprichter van een succesvolle biotech. Toen kreeg hij een geweten en wijdde de rest van zijn leven aan het blootleggen van het kwaad van de industrie.

  Voormalig Vicepresident Pfizer, Dr. Mike Yeadon:

  “We zitten midden in de grootste misdaad in de geschiedenis. Het is wereldwijd. Het heeft de intentie om controle uit te oefenen, ieders vrijheid weg te nemen, en het gaat om het doden van nog eens miljoenen, zo niet miljarden mensen. Het is al lang gepland.”

  “Als je aan deze tirannie voldoet, zal het eindigen met het verlies van je vrijheid, en waarschijnlijk je leven. Dat is wat er gaat gebeuren als jij en alle anderen ervoor kiezen om helemaal niets te doen.”

  “Je moet nu dapper zijn en andere mensen rekruteren voor deze zaak.”

  Er is genoeg bewijs voor Yeardon’s beweringen – als je weet waar je moet zoeken, schrijft Baxter Dmitry.

  Adviseur Yuval Noah Harari van het Wereld Economisch Forum (WEF) verklaarde onlangs dat het WEF de overgrote meerderheid van de menselijke bevolking als achterhaald, nutteloos en overbodig beschouwt.

  Dr. Mike Yeadon vervolgt:

  Ik ben zeker informatie tegengekomen die de componenten van het bedrog laat zien dat ze hebben gebruikt, overdreven pcr-tests, het gebruik van op angst gebaseerde berichtgeving via de media, dit is gerepeteerd door militairen, en mensen die we kunnen beschouwen als de spionnen, voor minstens 25 jaar of meer. Het is dus al lang gepland.

  Het zal niet terugkeren naar de oude situatie… De aanvoerlijnen worden wereldwijd doorgezaagd. Schepen met goederen en grondstoffen liggen op de verkeerde plek.

  En angstaanjagend is dat hetzelfde gebeurt met voedselproductie, wereldwijd voedsel, en kunstmest is op de verkeerde plaats. Het is opzettelijk, ze vernietigen de productiemiddelen. Waar gaat dit eindigen? Het antwoord is massa hongerdood. Of wereldwijde migratie.

  Dat is wat er gaat gebeuren als jij en alle anderen ervoor kiezen om niets te doen. Ook economische vernietiging zien we om ons heen gebeuren, rentestijgingen, op de rug van enorme schulden, dat zal massale faillissementen veroorzaken, rollende recessies, depressies, dat soort dingen.

  En ik kan me ook voorstellen, dat het vertrouwen in geld verloren gaat, dus al het spaargeld dat je hebt, zal verdwijnen. Ik denk dat we de ergste misdaad in de geschiedenis kunnen voorkomen door deze digitale ID’s zeker niet te accepteren.


  Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

  Telegram: t.me/dissidenteen

  0 reacties :

  Een reactie posten