Europarlementariƫr onthult de waarheid over COVID: het had niets te maken met volksgezondheid

Datum:
 • maandag 8 mei 2023
 • in
 • Categorie: ,
 • Op 3 mei 2023 was er een internationale Covid-top in het Europees Parlement in Brussel, waar onder andere Christine Anderson van de AFD sprak.


  Door DissidentNL -2023-05-05


  “Het doel is uiteindelijk om onze vrije en democratische samenlevingen te veranderen in totalitaire samenlevingen. Hun doel is om ieder van ons te ontdoen van onze fundamentele rechten van vrijheid, democratie en de rechtsstaat. Ze willen dit alles kwijt,” concludeerde Christine Anderson van de AFD.

  Ze beroven ons van onze identiteit, of het nu onze nationale identiteit is of onze culturele identiteit. Ze zullen niet eens stoppen om ons te beroven van onze seksuele identiteit, de kern van wie we zijn; Ze stoppen daar niet eens.

  Dit hele COVID-gedoe had nooit iets te maken met volksgezondheid. Het had nooit iets te maken met het breken van golven. Het had altijd te maken met het breken van mensen om van ons een onderdeel te maken van een hersenloze, kneedbare massa, die zij volledig kunnen controleren. En we zullen volledig afhankelijk zijn van deze globalitaire elite.

  Dat is wat ze voor ons in petto hebben. U zit in het EU-parlement, maar u kunt elk internationaal bestuursorgaan of organisatie nemen, het is niet langer door het volk, voor het volk.

  Vanaf nu is het door de globalitaire elites, voor de globalitaire elites – en niets anders!

  Video Player
  00:00
  01:46

  Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

  Telegram: t.me/dissidenteen  0 reacties :

  Een reactie posten