Nieuw-Zeeland Jacinda Ardern’s COVID-dictatuur veroorzaakte 3203% toename van overtollige sterfgevallen als gevolg van verplichte vaccinaties

Datum:
 • vrijdag 21 april 2023
 • in
 • Categorie: ,
 •  Het jaar 2021 was er een van hoop en belofte voor Nieuw-Zeeland, toen de wereld begon te herstellen van de verwoestende gevolgen van de ‘Covid-19-pandemie’.


  21-4-2023


  Maar volgens officiële cijfers die stilletjes zijn vrijgegeven door de regering van Nieuw-Zeeland, gebeurde het tegenovergestelde, meldt The Expose.

  Het eiland leed 2.169 extra sterfgevallen in 2021 en vervolgens een schokkende 5.286 extra sterfgevallen in week 49 van 2022. Dit zijn angstaanjagende cijfers voor een klein eiland met een geschatte bevolking van slechts 5 miljoen.

  Vooral in vergelijking met 2020, toen er geen extra sterfgevallen waren en er 160 minder doden werden geregistreerd dan verwacht op het hoogtepunt van de Covid-pandemie en voorafgaand aan de uitrol van de Covid-injecties.  Dit betekent dat Nieuw-Zeeland in 49 weken in 2022 een schokkende toename van 3.203% heeft meegemaakt in het aantal sterfgevallen, vergeleken met 53 weken in 2020.

  De cijfers zijn verstrekt aan de regering van de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO) van Nieuw-Zeeland. Dit zijn dus geen onafhankelijke schattingen. Het zijn officiële, door de overheid geautoriseerde cijfers. En ze laten zien dat de vaccinatiecampagne tegen Covid-19 een absolute ramp is geweest en officiële gegevens van de Britse regering ondersteunen dit.

  Precies datgene waarvan u werd verteld dat het een einde zou maken aan de vermeende pandemie en een einde zou maken aan de vermeende enorme stijging van het aantal doden over de hele wereld in 2020, heeft uiteindelijk het tegenovergestelde effect gehad.

  In plaats van het aantal doden te verminderen, heeft COVID-vaccinatie het aantal sterfgevallen exponentieel doen toenemen.

  De cijfers die dit bewijzen, zijn te vinden in een rapport met de titel ‘Deaths by Vaccination Status, England, 1 January 2021 to 31 May 2022‘, dat hier op de ONS-site kan worden geraadpleegd en hier kan worden gedownload.

  Tabel 2 van het rapport bevat de maandelijkse leeftijdgestandaardiseerde sterftecijfers per vaccinatiestatus per leeftijdsgroep voor sterfgevallen per 100.000 persoonsjaren in Engeland tot mei 2022.

  En die tabel laat zien dat de sterftecijfers per 100.000 het laagst zijn onder de niet-gevaccineerden in elke leeftijdsgroep.

  De volgende twee grafieken tonen de maandelijkse leeftijdgestandaardiseerde sterftecijfers per vaccinatiestatus voor niet-Covid-19-sterfgevallen in Engeland tussen januari en mei 2022 voor elke leeftijdsgroep:  (Een volledig onderzoek van bovenstaande cijfers per leeftijdsgroep leest u hier .)

  Deze cijfers bewijzen dat de Covid-19-vaccins niet effectief zijn en bijwerkingen veroorzaken die zo ernstig zijn dat ze resulteren in een verhoogde mortaliteit.

  Dit zou voor iedereen een grote zorg moeten zijn, vooral voor degenen die zijn gevaccineerd.

  En het zou op de voorpagina van elke krant moeten staan, en het belangrijkste gespreksonderwerp op elke nieuwszender.

  De wetenschap is definitief en autoriteiten en regeringen zouden de Covid-19-vaccins onmiddellijk moeten intrekken voor toekomstig gebruik.

  Als ze dit niet doen, bewijzen ze aan het publiek dat ze een bijbedoeling hebben om de wereldbevolking te verminderen.

  Want dit is precies wat er zal gebeuren als de herhaalde uitrol van deze experimentele en gevaarlijke injecties wordt toegestaan ​​door te gaan.


  Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

  Telegram: t.me/dissidenteen

  Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:

  0 reacties :

  Een reactie posten