De NAVO wil geen vrede in de Oekraïne

Datum:
  • vrijdag 21 april 2023
  • in
  • Categorie: , ,
  •   de Amerikaans gedomineerde NAVO tegen Rusland. 




    De NAVO wil geen vrede in de Oekraïne


    (Door: Wolfgang Hübner – Vertaling: E.J. Bron)

    Het bezoek van de secretaris-generaal van de NAVO, Jens Stoltenberg, gisteren in Kiev heeft nogmaals de ware oorlogsconstellatie in de Oekraïne gedemonstreerd: de Amerikaans gedomineerde NAVO tegen Rusland. Het is daarom alleen maar logisch dat Stoltenberg bij zijn bezoek heeft bezworen dat de Oekraïne in de NAVO zou horen.

    Daarmee heeft hij aan Moskou het duidelijke signaal afgegeven: wanneer jullie Russen niet winnen, zijn al jullie offers en kosten vergeefs geweest. En de leiding in Kiev, die intussen haar macht totalitair uitoefent, werd aangemoedigd de strijd ondanks de vreselijke hoge verliezen en verwoestingen in het geopolitieke belang van de NAVO voort te zetten.

    Stoltenberg had bij dit bezoek echte rook de langzaam oorlogsmoe wordende NAVO-leden op het oog. Zijn boodschap aan hen luidt: er is pas sprake van vrede wanneer Rusland uitgeput of verslagen is. Daarbij spelen kosten voor het “waardenwesten” geen rol. Duidelijker dan door Stoltenberg kan de positie van de NAVO niet gedocumenteerd worden. Wie echter alleen de nederlaag van de tegenstander wil accepteren, die is nog niet eens in een compromisvrede geïnteresseerd.

    Dat zou eindelijk ook die rechtse en nationaal-conservatieve krachten in Duitsland tot het inzicht moeten bewegen dat het door hen nog steeds gebruikte parool van de “vrijheidsstrijd” van de dappere Oekraïners tegen de boze Russische Poetin-agressors met de daadwerkelijke realiteit van dit wereldpolitiek zo belangrijke conflict niet veel meer, ja zelfs niets te maken heeft. Want inmiddels is er alleen nog maar het alternatief: voor en met de NAVO of tegen en uit de NAVO. Voor Duitse patriotten zou de beslissing geen probleem moeten zijn.

    Bron:
    pi-news.net
    Door: Wolgang Hübner

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejron.wordpress.com)

    1 reacties :

    Anoniem zei

    Ongeveer 3/4 van de Nederlandse politiek wil ook geen vrede in Oekraïne.
    Misschien moeten we die dappere parlementariërs met hun grote monden die zo graag oorlog willen voeren, zelf heen sturen met een geweertje?
    Het zal in ieder geval mooi opruimen in Nederland zodat de rest aan vrede kan werken.

    Een reactie posten