Rutte hard aangepakt: ‘Jij bent zelf de verpersoonlijking van de kwaadaardige elite’

Datum:
 • vrijdag 21 april 2023
 • in
 • Categorie: , , ,
 • Nederland balanceert door jou op de rand van de afgrond, ....


   Robin de Boer 21-4-2023


  Deel


  Luister naar dit artikel
  NineForNews.nl
  00:00 / 01:58

  Nederland balanceert door jou op de rand van de afgrond, zegt Arnold Karskens in zijn column tegen premier Mark Rutte. Dit jaar worden zo’n 76.000 asielzoekers verwacht, met daar bovenop zo’n 47.000 Oekraïners. Niemand weet waar je ze moet herbergen.

  Wie een gezin wil starten, kan het vergeten, zegt Karskens. Daarnaast wordt de oorlog tegen onze voedselproducenten versneld. Boeren worden weggejaagd, vlees en heel veel voedsel raakt door jou onbetaalbaar.

  Niet de complotdenkers ondermijnen de rechtsstaat, maar jij

  En door jouw CO2-reductiehoax wordt onze industrie van fabriek tot luchthaven weggepest, terwijl de rest van de wereld ons uitlacht, vervolgt Karskens.

  “Al 12,5 jaar ben jij als de kapitein van de Titanic die ondanks alle waarschuwingen de snelheid van zijn schip opvoert, de ijsbergen tegemoet. Terwijl het orkest speelt, smijt jij met miljarden voor onhaalbare klimaatplannen, zweep jij op tot oorlogen die we nooit zullen winnen.”

  Niet de complotdenkers op het Malieveld ondermijnen de rechtsstaat, maar jij met je inlegvelletjes. Niet de miljoenen stemgerechtigden schuiven de Grondwet opzij, maar jij met het achterhouden van stukken in Rijksbelang. Niet de critici negeerden de wil van de Tweede Kamer, maar jij met het doordrukken van de digitale Europese identiteit, aldus Karskens.

  Eén enkele naam

  “Jij bent zelf de verpersoonlijking van de kwaadaardige elite, waar je eigen 007-dienst voor waarschuwt.”

  De bedenker van de doctrine van de verzekerde nationale vernietiging draagt één enkele naam: die van jou, Mark Rutte, besluit Karskens.

  NieuwRechts

  0 reacties :

  Een reactie posten