WEF wil miljoenen honden en katten afslachten om klimaatverandering tegen te gaan

Datum:
 • dinsdag 7 maart 2023
 • in
 • Categorie: , ,
 •  Het World Economic Forum heeft onlangs een controversieel nieuw initiatief gelanceerd dat dierenrechtenactivisten in beroering zal brengen.


  10-12-2022

  Het World Economic Forum roept nu op om wereldwijd miljoenen katten en honden af te slachten in een poging om de “koolstofvoetafdruk” die zij produceren als gevolg van het eten van vlees te verminderen, meldt Newspunch.com.

  Het WEF, dat de mainstream media heeft opgedragen dit narratief te promoten, wil een internationaal beleid invoeren dat de meerderheid van huisdiereigenaren zou verplichten hun dieren te euthanaseren.

  CNN, dat altijd voorop loopt in het doordrukken van de globalistische agenda, is begonnen haar kijkers aan te sporen hun huisdieren uit te hongeren in een poging de klimaatverandering tegen te gaan.

  CNN publiceerde onlangs een artikel op hun website met de titel: Onze huisdieren maken deel uit van het klimaatprobleem. Met deze tips kunt u hun ecologische voetafdruk minimaliseren. In het artikel stellen de liberale sadisten van CNN dat het vleesrijke dieet van veel huisdieren de oorzaak is van het vrijkomen van broeikasgassen in de atmosfeer.

  Verantwoordelijke huisdiereigenaren zouden hun beste vriend ten behoeve van de planeet moeten inruilen voor een schildpad. “Slangen, schildpadden en reptielen hebben een zeer lage impact”, aldus CNN.

  Uw kat en hond, legt CNN uit, zullen net als u insecten moeten eten, ervan uitgaande dat Klaus Schwab u überhaupt toestaat ze in de toekomst te houden.

  Bloomberg, een andere spreekbuis van de mondiale elite, sprong op hetzelfde moment op de bandwagon en spoorde huisdiereigenaren aan hun huisdieren te laten sterven om de inflatie te bestrijden.

  Hollywood beroemdheid Emma Thompson is zelfs nog verder gegaan door eigenaren van huisdieren te vertellen hun eigen huisdieren op te eten om de zogenaamde klimaatcrisis te overleven.

  Het voorgestelde beleid werd met verontwaardiging ontvangen door dierenrechtengroeperingen en huisdiereigenaren die stellen dat het onethisch en onnodig is. Velen zijn ook bezorgd over het gebrek aan overleg met huisdiereigenaren voordat zo’n drastische beslissing werd genomen.

  Ondanks het verzet houdt het WEF vol dat deze maatregel noodzakelijk is, omdat het van mening is dat een vermindering van het aantal huisdieren in de wereld de opwarming van de aarde en andere milieuproblemen als gevolg van overbevolking zal helpen verminderen. Het beweert ook dat het beleid zal helpen om dierenmishandeling te verminderen, omdat het ervoor zal zorgen dat geen enkel huisdier wordt verwaarloosd of mishandeld.

  Het WEF is ook onder vuur komen te liggen vanwege het gebrek aan transparantie in de wijze waarop dit initiatief is voorgesteld en ontwikkeld. De organisatie heeft nog geen enkel bewijs geleverd dat euthanasie van huisdieren een positief effect heeft op het milieu of wreedheid tegengaat.

  Als u echter de afgelopen tijd aandacht hebt besteed aan het beleid van het WEF, zult u zich realiseren dat het hier niet echt gaat om het redden van de wereld. Het beleid van het WEF heeft allemaal één ding gemeen: ze ontmenselijken, vernederen en bespotten ons. Ze zijn ontworpen om ons allemaal de geneugten van het leven te ontnemen en maximale pijn toe te brengen.

  De campagne om de mensheid te dwingen vlees op te geven en te leven op kevers en krekels is een goed voorbeeld. Een insider van het WEF gaf toe dat het gaat om “het verpletteren van de menselijke ziel.”

  Waarom zouden het gepeupel in de dreigende dystopie gezelschap mogen hebben van huisdieren als een manier om om te gaan met de zieltogende hopeloosheid en vervreemding? Daar zijn “ineffectieve en potentieel schadelijke” psychiatrische antidepressiva voor, gekkie.

  Dan is er nog de ontvolkingsdrang, die lange tijd een complottheorie was, maar nu volledig openlijk is. Ze proberen het niet eens meer geheim te houden.

  Volgens deze twee stromannen van het WEF zijn alle religieuze groepen tegen het World Economic Forum omdat religies “meer zielen” willen en het WEF “minder op de planeet.”

  Op welk punt stoppen we en zeggen we “genoeg”? Hoe vaak moet het World Economic Forum zijn sinistere bedoelingen verkondigen voordat de wereld stopt en luistert?

  De rechterhand van Klaus Schwab, Yuval Noah Harari, heeft een geschiedenis van het hardop zeggen van het stille deel, en vorige week gaf hij toe wat velen al lang vermoedden.

  Volgens Harari, die zijn nieuwe boek aan het promoten was, is de grote politieke vraag van de 21e eeuw: “Waar hebben we zoveel mensen voor nodig?”

  En het is niet eens de eerste keer dat Yuval Noah Harari iets loslaat over zijn plannen voor de mensheid. Onlangs verklaarde hij dat het WEF de overgrote meerderheid van de menselijke bevolking als verouderd, nutteloos en overbodig beschouwt.

  Volgens de WEF-adviseur is de wijdverbreide angst onder “gewone mensen” geworteld in de angst om “achter te blijven” in een toekomst die wordt geleid door “slimme mensen.”

  Dergelijke angsten zijn terecht, aldus Harari, die namens de elites sprak en bevestigde: “We hebben de overgrote meerderheid van jullie gewoon niet nodig.”

  Natuurlijk is de mainstream gecoöpteerd door het World Economic Forum, en zij zullen proberen u te cancelen als u het waagt over een van deze kwesties zinnige dingen te zeggen. Volgens de mainstream in 2020 is obesitas gezond. De vaccins zorgen er niet voor dat mensen omvallen en sterven. En abortus is liefde.

  George Orwell waarschuwde ons voor deze tijden. Hij zei dat ze ons zouden overtuigen dat oorlog vrede is. Hij had gelijk.

  Nu proberen ze ons ervan te overtuigen dat het euthanaseren van huisdieren een manier is om dierenmishandeling te verminderen.

  De tijd zal leren of dit controversiële beleid wordt overgenomen door landen over de hele wereld, maar één ding is zeker: eigenaren van huisdieren laten zich niet onbetuigd.

  En dat zouden ze ook niet moeten doen.

  Het World Economic Forum heeft een reeks angstaanjagende waarschuwingen afgegeven aan de mensen in de wereld: geef uw soevereiniteit over aan de mondiale elite, of wacht een zekere dood.

  Deze machtswellusteling van miljardairs en politici is al lang van plan de massa’s tot slaaf te maken, en nu doen ze hun zet.

  Als we hun eisen niet inwilligen, waarschuwt het WEF, gaan we een zekere ondergang tegemoet. Zij beweren dat we alleen door onze vrijheid en autonomie over te dragen aan de elite kunnen hopen de catastrofes te voorkomen die aan de horizon opdoemen.

  Maar steeds meer mensen weigeren zich te onderwerpen aan de tirannieke eisen van het WEF. Dappere activisten en rebellen staan op om terug te vechten tegen de mondiale elite, vastbesloten om hun soevereiniteit koste wat het kost te verdedigen, vastbesloten om hun gezinnen en hun dierbaren te beschermen.

  Sluit u zich bij hen aan in de strijd voor vrijheid, of geeft u zich over aan de eisen van de mondiale elite? De keuze is aan u. Maar wat u ook doet, onderschat de gevolgen van uw keuzes niet.

  Als u ervoor kiest om op te staan en te vechten, welkom in de roedel. Ik weet dat het soms donker en eenzaam kan voelen, maar de massa wordt wakker en de elite zal de macht niet zo gemakkelijk kunnen overnemen als ze dacht. Like en abonneer u op dit kanaal, zodat wij het nieuws kunnen blijven delen dat de mainstream niet durft aan te raken. En deel alstublieft deze video met iedereen waarvan u denkt dat hij of zij ontvankelijk is om de waarheid te horen. Blijf sterk. We zullen deze strijd winnen.

  Kijk:


  Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

  GREAT RESET DOSSIER   Volg Frontnieuws op Telegram

  4 reacties :

  Anoniem zei

  Werkelijk alles wordt er door de zogenaamde elite aan gedaan om het leven van de gewone man zo triest mogelijk te maken, terwijl ze zelf in rijkdom baden, zich vol vreten en zuipen en zich suf spuiten met heroïne.
  Onder die zogenaamde elite beschouw ik ook de vertegenwoordigers van de EU die zich over de rug van de gewone man rijk stelen. Er lopen nergens zoveel duur betaalde hoeren rond als in Brussel en hoe zou dat nou komen?

  Max Q zei

  Het wef ruimen lijkt mij een beter idee

  Anoniem zei

  Zal ons w.e.f.-operhoofdmeisje van de PvdD wel leuk vinden ...

  Anoniem zei

  De Partij voor de Dieren heeft geen enkel belang bij het welzijn van de dieren. Onder het excuus van Dierenwelzijn voeren ze gewoon de WEF/ Groen Links agenda uit. Natuurlijk zijn er altijd hele volksstammen die me niet geloven en tegen die mensen zou ik willen zeggen dat ze de proef op de som moeten nemen en eens een brief of email aan de PvdD moeten sturen met daarin de vraag wat ze tegen het onverdoofd/ritueel slachten denken te gaan doen na dit al jaren te hebben nagelaten. Zelf heb ik de PvdD deze vraag 2x gesteld en beide keren geen antwoord gehad, dus het is een clubje mensen dat over de ellende van dieren hun agenda uitrollen.

  Een reactie posten