Vergeet de Lockdown Files: Britse oud-zorgminister ‘liet minstens 100.000 ouderen euthanaseren’

Datum:
 • dinsdag 7 maart 2023
 • in
 • Categorie: , ,
 • We hebben het hier over massamoord op ouderen, uitgevoerd door de overheid.    Robin de Boer 7-3-2023


  Luister naar dit artikel
  NineForNews.nl
  00:00 / 01:58

  De Nederlandse media beginnen mondjesmaat over de Lockdown Files te schrijven, maar in het Verenigd Koninkrijk zijn ze al een stuk verder.

  Onlangs sprak Maajid Nawaz met het Britse parlementslid Andrew Bridgen en medisch onderzoeker Stuart Wilkie over een zeer gevoelig onderwerp, namelijk dat de Britse overheid en meer specifiek de Britse oud-minister van Volksgezondheid Matt Hancock ouderen in verpleeg- en ziekenhuizen massaal heeft laten euthanaseren met behulp van midazolam en morfine.

  Dat zou op het hoogtepunt van de ‘coronacrisis’ zijn gebeurd zodat niemand het zou merken. Bridgen heeft er vragen over gesteld. Ook lopen er meerdere zaken.

  We hebben het hier over massamoord op ouderen, uitgevoerd door de overheid. We hebben het hier over een misdaad tegen de menselijkheid, over democide.

  (Video verwijderd? Klik hier...)

  Doelbewust

  Ondertussen voert Hancock campagne voor het legaliseren van euthanasie. Ja, echt.

  Mike Yeadon, oud-vicepresident van Pfizer, is er zeker van dat de Britse overheid ouderen doelbewust heeft gedood. Hij zei tegen Nawaz dat midazolam en morfine de ademhaling dempen.

  Minstens 100.000

  Yeadon zei ook dat de doses die patiënten kregen drie tot vijf keer hoger waren dan de aanbevolen startdosering. Hij pakte zijn boeken over klinische farmacologie erbij en kwam tot de ontdekking dat dergelijke doses leiden tot de dood, zeker als ze die dag in dag uit krijgen toegediend.

  “Ik ben er persoonlijk van overtuigd dat de oversterfte in verpleeghuizen kan worden verklaard door deze behandeling,” zei Yeadon, die toevoegde dat het hier gaat om minstens 100.000 mensen die zijn gedood door de overheid.


  0 reacties :

  Een reactie posten