VIDEO: Schokkend! Thierry Baudet deelt “kinderboeken”: “Lammetje laat zich ombouwen en wat is pijpen?”

Datum:
 • zaterdag 11 maart 2023
 • in
 • Categorie: , ,
 •  Schokkend!
  VIDEO: Schokkend! Thierry Baudet deelt “kinderboeken”: “Lammetje laat zich ombouwen en wat is pijpen?”  Thierry Baudet is erachter gekomen dat er heel veel boeken zijn, die ook deel uitmaken van het leesmateriaal op basisscholen / kinderbibliotheken, die kinderen indoctrineren met het zieke trans-woke-lhbti-gedachtegoed. Zo wordt kinderen vanaf zés jaar oud geleerd wat pijpen is. In een boek voor kinderen vanaf 4 jaar oud wordt de trans-ideologie met behulp van een omgebouwd lammetje ‘uitgelegd’ aan kinderen.

  Geplaatst door:
  E.J. Bron
  (www.ejbron.wordpress.com)

  h/t “Konkie”

  ____________________________


  Reactie ANONIEM

  Mieke, ik schrok me rot toen je kleinzoon over de verregaande misstanden op school vertelde. Ik had de flauwe hoop dat het 5 voor 12 was, maar het is inmiddels half 1. en dat komt voorlopig niet meer goed.

  ___________________________________  2 reacties :

  Anoniem zei

  Alle ouders doe er wat aan

  Anoniem zei

  Gisteren het relaas over een scholengemeenschap in Den Helder van een 13 jarige jongen gehoord. Voor ons, al wat oudere mensen, was het niet meer te bevatten: Jongens van 13, 14, 15 jaar die bewapend zijn met messen en een enkeling met een pistool en de messen ook gebruiken, ook tegen medescholieren. Bovendien weten de meeste scholieren van de schoolkastjes van die criminele leerlingen die vol zitten met drugs, alcohol en gestolen waar. De schooldirectie en ook de politie weten er van, maar omdat het leerlingen van Marokkaanse en Antilliaanse afkomst zijn wordt er niet ingegrepen. Hoelang kan dit nog goed gaan VVD, CDA, CU, D'66, PvdA, Groen Links, Denk, en Volt, BBB( ‘Ook gij, Brutus?), Ja 21 en PvdD?

  Een reactie posten