Stem ze weg – Shohreh Feshtali, Sieta van Keimpema en Floor de Jong

Datum:
 • zaterdag 11 maart 2023
 • in
 • Categorie: ,
 •  De boeren benadrukken het wegstemmen van de huidige machthebbers om verandering te kunnen bewerkstelligen.  4-3-2023
  Stem ze weg – Shohreh Feshtali, Sieta van Keimpema en Floor de Jong


  Help ons mee en doneer 👇
  https://www.doneeractie.nl/weltschmerz-vernieuwde-journalistiek/-71290

  In deze uitzending gaat Shohreh Feshtali in gesprek met Woordvoerder Farmers Defence Force Sieta van Keimpema en ondernemer in de agrarische sector Floor de Jong. Ze bespreken de aanstaande verkiezingen in Nederland en de mogelijke gevolgen van de uitslag hiervan voor zowel de boeren als het land. De boeren benadrukken het belang van stemmen en het wegstemmen van de huidige machthebbers om verandering te kunnen bewerkstelligen. Ze geven aan dat dit de enige manier is om druk uit te oefenen op het huidige beleid en veranderingen te bewerkstelligen.

  Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

  Waardeer je onze video’s? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast!

  0 reacties :

  Een reactie posten