‘Buitengewone’ ontmoetingen met leiders van de wereld in Zwitserland: ‘Het spel is over’

Datum:
 • maandag 6 maart 2023
 • in
 • Categorie: ,
 •  Eén van de grootste fouten uit de menselijke geschiedenis


  Robin de Boer 6-3-2023


  Luister naar dit artikel
  NineForNews.nl
  00:00 / 01:49

  John Mappin, eigenaar van het Camelot Castle Hotel, is in het Zwitserse Gstaad, waar hij de afgelopen week ontmoetingen heeft gehad met leiders uit Europa en de rest van de wereld. Sommige van die ontmoetingen waren ‘buitengewoon’, laat hij weten.

  Vrijwel iedereen hier beseft dat de injecties die in diverse landen aan mensen zijn gegeven, dodelijk zijn en miljoenen mensen hebben verminkt. De mensen hier maken zich grote zorgen dat hun familieleden zijn vergiftigd, aldus Mappin.

  (Video verwijderd? Klik hier...)

  Het tij is gekeerd

  De gevaccineerden waar we mee spraken, hebben veel spijt dat ze dit giftige brouwsel hebben gehaald, zegt hij. Big Pharma heeft vele miljoenen mensen ervan weten te overtuigen om dit middel in hun lichaam te stoppen.

  “Het tij is gekeerd,” benadrukt Mappin. “Mensen hebben geen vertrouwen in de media. Ze praten hier continu met elkaar over in Zwitserland.”

  Eén van de grootste fouten uit de menselijke geschiedenis

  Tegen de mensen die altijd hebben geweten dat de injecties giftig zijn, zegt hij: “Jullie zijn in het gelijk gesteld. Ze zijn inderdaad giftig. Ze zijn inderdaad dodelijk. Ze moeten per direct van de markt worden gehaald.”

  Hij raadt gevaccineerden aan om hun lichaam te ontgiften. “Het is de moeite waard.”

  Mappin krijgt bijval van het Australische parlementslid Craig Kelly. “Het spel is inderdaad over.” Hij voegt toe dat onze politici en media verantwoordelijk zijn voor één van de grootste fouten uit de menselijke geschiedenis.
  0 reacties :

  Een reactie posten