blckbx today #147:

Datum:
 • maandag 6 maart 2023
 • in
 • Categorie: ,
 •  Lockdown Files ontmaskeren coronabeleid | Vanden Bossche over lablek | Natuurhumanisme  Zie HIER de uitzending (aanvang 19.00 uur)  Uit de zogeheten 'Lockdown Files', oftewel ruim 100.000 gelekte WhatsApp-berichten van voormalig gezondheidsminister Matt Hancock, blijkt dat de Britse regering de bevolking eind 2020 'de stuipen op het lijf wilde jagen' middels een nieuwe coronavariant. Nadat onder meer Anthony Fauci, de WHO en Marion Koopmans de 'Wuhan lab leak theory' afdeden als een fabel, verraste het Amerikaanse ministerie van Energie én de FBI met een statement dat de theorie naar alle waarschijnlijkheid wél klopt. Dat en meer in blckbx today.


  LET OP: Om deze uitzending censuurvrij te verzorgen, wordt de YouTube-livestream eerder beëindigd.


  Maandag 6 maart 2023


  In de uitzending van vanavond onder andere:

  • Nadat onder meer Anthony Fauci, de WHO en Marion Koopmans de 'Wuhan lab leak theory' afdeden als een fabel, verraste het Amerikaanse ministerie van Energie én de FBI met een statement dat de theorie naar alle waarschijnlijkheid wél klopt. Hierdoor ontketende zich een internationale discussie over de oorsprong van het coronavirus. Viroloog en vaccinoloog Geert Vanden Bossche was onder meer werkzaam voor de Bill & Melinda Gates foundation en GAVI en geeft vanavond zijn visie op de zaak.
  • Uit de zogeheten 'Lockdown Files', oftewel ruim 100.000 gelekte WhatsApp-berichten van voormalig gezondheidsminister Matt Hancock, blijkt dat de Britse regering de bevolking eind 2020 'de stuipen op het lijf wilde jagen' middels een nieuwe coronavariant. Arts Jan Bonte staat vanavond stil bij de onthullingen die een ontluisterende kijk geven achter het Britse coronabeleid.
  • In de afgelopen jaren werden critici van het coronabeleid weggezet als dom, extreemrechts en ontkenners van het probleem. Professor dr. Paul de Hert staat vanavond aan tafel. Hij herkent vooral een levensbeschouwelijke kant van de 'COVID-kritische' mens en doopte de gemene deler tot natuurhumanisme.

  Desk: arts dr. Jan Bonte, viroloog en vaccinoloog dr. Geert Vanden Bossche en Hoogleraar Technologie en Recht prof. dr. Paul de Hert
  Presentatie: Sanae Orchi  Als alternatief kunnen de blckbx today-uitzendingen bekeken worden via het YouTube-kanaal van blckbx of (in dit geval) via Odysee.


  blckbx today


  0 reacties :

  Een reactie posten