Wybren van Haga is World Economic Forum meer dan zat: ‘Moeten we hard tegen vechten’

Datum:
 • zondag 8 januari 2023
 • in
 • Categorie: , ,
 •  Dus geen actieve herinnering hebben, dat is totale waanzin,....  Robin de Boer 8-1-2022

  Luister naar dit artikel
  NineForNews.nl
  00:00 / 02:29

  Het is allemaal crisis, het is een drama, er wordt gelogen. Ik kan niet meer tellen hoe vaak Mark Rutte heeft gezegd dat hij geen actieve herinnering meer ergens aan heeft. Het is onvoorstelbaar, zei Tweede Kamerlid Wybren van Haga (BVNL) zondag tijdens het protest op het Museumplein.

  “Ik ken de beste man en hij heeft een ijzeren geheugen. Hij weet alles. Dus geen actieve herinnering hebben, dat is totale waanzin,” aldus Van Haga.

  Wat ook ontzettend jammer is, is dat al deze dossiers, zoals het stikstofdossier, bol staan van incompetentie, perverse belangen en leugens, waardoor we uiteindelijk niet datgene doen wat het beste is voor Nederland, zei het Kamerlid.

  Heel eng

  “De boeren worden van hun land gejaagd, die worden onteigend en uiteindelijk leidt dat tot een voedseltekort,” waarschuwde Van Haga. “Er is bijna geen visafslag meer in Nederland. De vissers zijn gestopt door allerlei rare Europese regels. De kotters liggen in de haven en de vissers zijn kapot.”

  Uiteindelijk krijg je een steeds grotere staat en de staat wordt steeds machtiger, die gaat ook steeds meer controleren. Die staat willen we terugduwen in z’n hok. De staat moet klein zijn en wij moeten als mensen individuele vrijheid hebben, sprak hij.

  “Heel veel mensen hebben veel klachten over Mark Rutte, Sigrid Kaag, World Economic Forum, Central Bank Digital Currency. Ik vind het ook allemaal heel eng. World Economic Forum is een hele rare marxistische club met veel te veel invloed. Moeten we hard tegen vechten, op een vreedzame manier,” benadrukte Van Haga.

  Het syndroom van Vattenfall

  Hij uitte ook kritiek op het energiebeleid van de regering. “Op dit moment worden ouderen met onderkoelingsverschijnselen binnengereden in de ziekenhuizen. Marcel Levi noemde dat het syndroom van Vattenfall.”

  “We behandelen onze ouderen zo slecht dat ze hun energierekening niet kunnen betalen omdat wij zo nodig oorlogje moeten voeren in Oekraïne. Ik vind het echt verwerpelijk en ik vind dat het moet stoppen,” zei Van Haga.


  1 reacties :

  Anoniem zei

  veranderd er iets als van Haga iets zegt ?
  Wat zeggen wij ????

  Een reactie posten