NCTV-engnek Aalbersberg wil totale controle van andersdenkenden: 'In de Kamer, de media én aan de keukentafel'

Datum:
 • vrijdag 6 januari 2023
 • in
 • Categorie: ,
 •  De topman van de NCTV, Pieter Jaap Aalbersberg, heeft bij NPO Radio 1 laten weten dat er wat hem betreft ingegrepen wordt op het moment dat een Kamerlid in het parlement een zogenaamde 'samenzweringstheorie' verwoordt.


  Michael van der Galien 6-1-2022


  Met andere woorden, meneer wil dat de meningsvrijheid aan banden wordt gelegd.

  "Zinnen uitgesproken in de Kamer, zinnen uitgesproken op de media en talkshows, heeft soms een effect opdrijvend [red. ja het is bijna onbegrijpelijk wat hij hier wil zeggen] en dat heeft invloed ook op de samenleving," aldus de dictator-in-spee.


  Vervolgens werd hem gevraagd of het "slim" is dat mensen als Hugo de Jonge zich omdraaien als Kamerleden van FVD dingen zeggen waar het partijkartel niet blij mee is. "Ik denk wel," aldus Aalbersbigbrother daarop, "dat je in een aantal gevallen soms wel moet normeren. Uiteindelijk heeft dit soort wat je wel en wat je niet kunnen zeggen - en daar gaat de Kamer zelf over, daar gaat u als media over, daar gaat iedereen zelf over. Maar het normeren wat kan wel en wat is de grens, helpt uiteindelijk wel mee, omdat een groot deel van het midden van de samenleving ook zoekend is, en wel wil horen waar zitten we nu in, en wat is de normering."

  DDS

  0 reacties :

  Een reactie posten