BmB #250 Met Rypke Zeilmaker: Over de Lof der Botheid, Levenservaring, De Nieuwe Media en Thuis Zijn

Datum:
  • zaterdag 21 januari 2023
  • in
  • Categorie:
  •  Wetenschapsjournalist Rypke Zeilmaker (1975) is natuur- en wetenschapsjournalist, en fotograaf van "de menselijke natuur."





    21-1-2023


    Wetenschapsjournalist Rypke Zeilmaker (1975) is natuur- en wetenschapsjournalist, en fotograaf van "de menselijke natuur." Hij publiceerde reportages voor onder andere NRC Handelsblad, Het Parool, Elsevier Weekblad (EW) en De Standaard in Vlaanderen. Hij daagt anderen in woord en beeld uit op een andere manier te kijken naar het leven op onze planeet. Zijn website Interessante Tijden, het studiecentrum voor Natuurlijke Historie, is een lust voor het oog. Rypke is daarnaast wekelijks te zien bij mediabedrijf Blckbx, en publiceert voor De Andere Krant.

    Zie verder: https://www.interessantetijden.nl ************************************ Abonneer je nu op je mijn Bakkies met Bergsma. Hier bespreek ik nieuws, achtergronden en de waan van de dag. Om een meer compleet beeld van deze tijd te creƫren, de dialoog scherp te houden en de moed erin. Dank voor jullie donaties via mijn site https://thefireonline.com/over-sietske/ of https://www.whydonate.nl/fundraising/... Alle gelden komen direct ten goede aan mijn werk als onafhankelijk mediamaker. Zonder jullie is dit niet mogelijk! Meld je ook aan voor de mailinglijst (sinds kort kan dat via het gebruiksvriendelijke Substack!) zodat je niets hoeft te missen: https://sietske.substack.com/about https://sietske.substack.com/p/waarom...



    Bakkie met Bergsma





    0 reacties :

    Een reactie posten