Ziektegolf: corona-maatregelen hebben het immuunsysteem van de mensen verwoest

Datum:
 • maandag 5 december 2022
 • in
 • Categorie: , ,
 •  

  Voor kleine kinderen is het in de eerste levensjaren belangrijk en essentieel om een goed immuunsysteem op te bouwen.


  Het respiratoir syncytieel virus (rsv): er is een tekort aan IC-bedden voor kinderen

  Vanuit de Duitse scholen en kleuterscholen komen alarmerende meldingen: steeds meer kleine kinderen, kinderen en jongeren zijn ziek. Maar ook bij de volwassenen melden veel bedrijven en instanties een record aan ziektemeldingen.

  Het was klaar als een klontje en voor iedereen te begrijpen: als het immuunsysteem niet getraind wordt, worden de mensen vatbaar voor ziektes. Juist de lockdowns en corona-maatregelen zoals mondkapjesplicht, afstandsregels, schoolsluitingen en vele andere regels hebben de mensen van elkaar geïsoleerd. Hun immuunsysteem kon de immuun afweer niet trainen. Terwijl het belangrijk is dat de immuun krachten zich altijd aan de zich permanent veranderende virale en bacteriële omgeving aanpassen.

  Veel geneeskundigen en wetenschappers hadden daarvoor gewaarschuwd. Maar daar werd eerst door de Merkel-regering en daarna door de huidige Duitse regering geen rekening mee gehouden. De gezondheidspolitiek draaide compleet eenzijdig rondom het corona-virus.

  Nu verbreidt zich vooral het respiratoir syncytieel virus (rsv) onder kinderen en kleine kinderen (zie hier). Het erge: tegen deze golf kon niemand zich op tijd voorbereiden: in de ziekenhuizen is een tekort aan IC-bedden voor de zieke kinderen!

  Even ter herinnering: het aantal IC-bedden was een van die argumenten voor de strenge corona-maatregelen. Nu rollen er andere ziektes door het land, vooral onder kinderen, en het lijkt desondanks geen prioriteit voor de gezondheidspolitiek te hebben. Zijn de kinderen minder belangrijk dan de ouderen?

  Voor kleine kinderen is het in de eerste levensjaren belangrijk en essentieel om een goed immuunsysteem op te bouwen. Daarom stoppen ze alles in de mond, daarom besmetten ze zichzelf met alle denkbare kinderziektes. Van de baby´s, kleine kinderen en kleuters werd deze belangrijke ontwikkelingsfase afgepakt door de corona dwangmaatregelen. Nu moeten ze dat heel snel inhalen. En daarbij zijn er te veel gevallen van kinderen, wier lichaam het niet aankan en op de IC behandeld moeten worden.

  Bij de volwassen doen op dit moment eveneens alle denkbare ziektes de ronde. Veel instanties en bedrijven melden records aan ziektemeldingen.

  Bron:
  freiewelt.net

  Vertaald uit het Duits door:
  E.J. Bron
  (www.ejbron.wordpress.com)

  1 reacties :

  Anoniem zei

  Die prikken zijn ook funest voor je immuunsysteem. Dat is bij volwassenen het probleem. En de kleine kinderen zijn opgeofferd om bejaarden te redden, want de gem. leeftijd van overlijden aan nep-covid is 81 jaar. Net als bij de "plotseling" verdwenen griep.
  Dat is een politiek-maatschappelijk probleem.
  Een politieke misdaad, dat bepaalde autoritaire regimes van 80 jaar geleden overtreft, kan je ook zeggen.

  Een reactie posten