Defensiedocumenten bevestigen dat Amerika biolabs financierde in Oekraïne: ‘Erg zorgwekkend’

Datum:
 • maandag 5 december 2022
 • in
 • Categorie: ,
 • Verenigde Staten investeerden   in 2018 en 2019 in biolabs in Oekraïne. 



  Robin de Boer 5-12-2022



  Luister naar dit artikel
  NineForNews.nl
  00:00 / 01:52

  Judicial Watch heeft de hand weten te leggen op honderden documenten van het Amerikaanse ministerie van Defensie waaruit blijkt dat de Verenigde Staten in 2018 en 2019 investeerden in biolabs in Oekraïne.

  De stukken gaan specifiek over miltvuur. Er werd een slordige 11 miljoen dollar geïnvesteerd in het programma, bevestigde Chris Farrell van Judicial Watch tegenover One America News.

  Dat zegt al genoeg

  “Miltvuur en labs in Oekraïne: waar,” benadrukte Farrell. Hij voegde toe dat iedereen dit zal proberen te spinnen, maar het valt niet langer te ontkennen.

  De meeste vrijgegeven documenten zijn grotendeels zwartgelakt. Dat zegt al genoeg. Het feit dat Amerika biolabs financiert in Oekraïne is volgens Farrell erg zorgwekkend. “Oekraïne is een enorm corrupt land, dat is al decennia het geval.” En in dat corrupte land, dat nu een oorlogsgebied is, bevinden zich dus dodelijke ziekteverwekkers in laboratoria.

  Alarmerend

  In maart dit jaar onthulde de New York Post dat niemand minder dan Hunter Biden, de zoon van president Joe Biden, betrokken was bij de financiering van de biolabs in Oekraïne.

  Farrell riep mensen op de documenten te lezen: “Je zult op zijn minst verontrust zijn en je afvragen wat we daar deden en wat we daar financierden.” De grote vraag is volgens hem wat Amerika nu doet in Oekraïne. Het bedrag van 11 miljoen valt in het niet bij de tientallen miljarden die de regering-Biden naar het land stuurt. “Het is alarmerend.”







  1 reacties :

  Anoniem zei

  Er is op de hele wereld geen land geweest die zoveel oorlogen begonnen is als de VS, zeker onder de Democraten. Ook onder de Nobelprijs winnaar van de vrede Obama, die is 8 oorlogen gestart. Een normaal mens zal zich afvragen hoe een Nobelprijs winnaar die prijs krijgt als hij 8 oorlogen begint, maar zo langzamerhand lijkt alles wel op leugens en handjeklap gebaseerd.

  Een reactie posten