Noorse politicus houdt krachtige en emotionele speech: ‘Wij zijn het grote experiment’

Datum:
  • maandag 19 december 2022
  • in
  • Categorie: , ,
  • Heart zei dat het ‘heel pijnlijk’ is om al deze verhalen te lezen.

     


    Robin de Boer 19-12-2022



    Luister naar dit artikel
    NineForNews.nl
    00:00 / 02:02

    De Noorse politicus Susanne Heart hield woensdag een krachtige en emotionele speech. Diverse mensen die zijn beschadigd door het coronavaccin klopten bij haar aan. Velen durven hier niet openlijk over te praten omdat ze zich schamen. Heart zei dat het ‘heel pijnlijk’ is om al deze verhalen te lezen.

    Hartverscheurende verhalen

    Ze wees erop dat er 60.000 Noren zijn die ernstig zijn beschadigd door de vaccins. Er zijn vele hartverscheurende verhalen van voorheen gezonde mensen die een ‘veilig en effectief’ vaccin namen. “Ze zijn misleid, aangezien de coronavaccins veilig noch effectief zijn,” zei Heart.

    Mensen kregen te horen dat de vaccins ziekte zouden voorkomen. Dat deden ze niet, vervolgde ze.

    De politicus merkte op dat Europa, waaronder Noorwegen, sinds de uitrol van de vaccins kampt met een hoge onverklaarbare oversterfte. Ze zei dat mRNA nog nooit eerder is getest op mensen. “Wij zijn het grote experiment.”

    Nieuwe religie

    Geheime studies die zijn vrijgegeven, laten zien dat Pfizer wist hoe gevaarlijk de vaccins waren. Duizenden artsen en onderzoekers wereldwijd zijn bezorgd over de vaccinstrategie, zei de politicus. Zij werden in diskrediet gebracht of verbannen van social media.

    Heart sprak van een ‘nieuwe religie’ die in recordtijd door de media, autoriteiten en globalisten over de wereld is verspreid. Volstrekt veilig en 95 procent effectief, beloofden ze. En als je hun god niet aanbad, was je onrein en moest je worden verbannen. Je bent gevaarlijk. Je bent kwaadaardig. Je zou opgesloten moeten worden.








    0 reacties :

    Een reactie posten