blckbx today #115:

Datum:
 • maandag 19 december 2022
 • in
 • Categorie: ,
 •  EU-opmaat CO2-budget | The Great Reset in NL | Risico's hersenelektroden vs. depressie  


  19-12-2022  Naast bedrijven gaan nu ook EU-burgers betalen voor hun CO2-uitstoot. Ondanks de inflatie en gestegen energieprijzen zet men nu vanuit Brussel in op nieuwe prijsopdrijvende klimaatmaatregelen. Pim van Rijswijk analyseerde vorig jaar de maatschappelijke thema's die WEF-directeur Klaus Schwab beschreef in zijn boek "Covid-19: The Great Reset": niet wetende dat zijn analyse - precies een jaar later - nogal veel lijkt op de Nederlandse maatschappij anno nu. Dat en meer in blckbx today.


  Maandag 19 december 2022


  In de uitzending van vanavond onder andere:

  - In november 2021 was ondernemer Pim van Rijswijk te gast bij het tv-programma 'Business Class" met Harry Mens. Hij analyseerde de maatschappelijke thema's die WEF-directeur Klaus Schwab beschreef in zijn boek "Covid-19: The Great Reset"; niet wetende dat zijn analyse - precies een jaar later - nogal veel lijkt op de Nederlandse maatschappij anno nu. Pim

  - Neurowetenschapper staat vanavond bij ons aan de desk en maakt voor ons een nieuwe analyse.s in Amerika kunnen middels een nieuwe methode stemmingen bij iemand met een depressie in het brein meten, om diagnose en de ernst vast te stellen. Gedragsdeskundige Romy Quint neemt ons mee in deze technologische en neurowetenschappelijke ontwikkelingen én de risico's ervan.

  - Afgelopen weekend bereikte het parlement in Brussel een zogenoemd historisch akkoord. Naast bedrijven gaan nu ook EU-burgers betalen voor hun CO2-uitstoot. Ondanks de inflatie en gestegen energieprijzen zet men nu vanuit Brussel in op nieuwe prijsopdrijvende klimaatmaatregelen. Energieconsultant Ennio Senese praat ons bij over deze ontwikkeling.

  Desk: Ondernemer Pim van Rijswijk, energieconsultant Ennio Senese en gedragsdeskundige Romy Quint

  Presentatie: Sanae Orchi


  Als alternatief kunnen de blckbx today-uitzendingen bekeken worden via het YouTube-kanaal van blckbx.

  Redactie Blckbx   0 reacties :

  Een reactie posten