Erik de Vlieger in totale verbazing: pensioenen weg, boeren kapot, maar men stemt nog steeds op VVD/D66. Hoe kan dat?!

Datum:
 • vrijdag 30 december 2022
 • in
 • Categorie: , , , ,
 •   het zijn de media die de VVD én D66 in leven houden. Elke dag weer delen ze pro-D66/VVD propaganda.   Erik de Vlieger in totale verbazing: pensioenen weg, boeren kapot, maar men stemt nog steeds op VVD/D66. Hoe kan dat?!

  Opiniemaker, podcaster en Tweep des Vaderlands Erik de Vlieger verbaast zich op Twitter over het feit dat Nederland overduidelijk kapot wordt gemaakt... maar dat er nog steeds hele horden Nederlanders zijn die op Sigrid Kaag en Mark Rutte stemmen. Hoe kan dat, in vredesnaam?

  Onder het bezielende (LOL) beleid van Rutte en Kaag gaat Nederland er dag na dag op achteruit. Mensen kunnen de energierekening niet meer betalen, de boodschappen zijn veel te duur, boeren worden geëlimineerd. Het is knetter. Ooit was ons land rijk, welvarend - een voorbeeld voor de rest van de wereld. Nu lijden Nederlanders en zien we ons land - en onze welvaart - ons uit de vingers glippen.

  Erik de Vlieger valt dat ook op... en hij verbaast zich erover dat ondanks al deze ontwikkelingen, VVD en D66 nog niet totaal zijn weggevaagd in de peilingen.

  "Boeren moeten weg, vissers moeten weg, vliegtuigen moeten weg, meer belasting, pensioenen verdampen, mensen komen niet meer rond, nog meer regels en mensen stemmen nog steeds op Mark Rutte, Sigrid Kaag en Rob Jetten," schrijft De Vlieger. "Snappen jullie het nog?"

  Maar vervolgens komt hij met een mogelijk antwoord. Een antwoord dat vrijwel zeker juist is: "Zou het de media kunnen zijn?"

  Erik de Vlieger: 'Boeren moeten weg, pensioen verdampen, mensen komen niet meer rond... maar ze stemmen nog steeds op Rutte en Kaag'

  Natuurlijk is het zo dat de coalitie volgens alle peilingen totaal weggevaagd zouden worden als er nu verkiezingen waren. Ze hebben nu nog met zijn vieren een meerderheid in de Tweede Kamer. Maar virtueel zijn daar nog maar iets van 43 zetels van over.

  Dat gezegd hebbende staat D66 nog steeds op 12 zetels en strijdt de VVD nog steeds voor de titel 'grootste partij van het land' (qua zetels, niet qua leden; dat is FVD ruimschoots). Gezien de staat waarin het land verkeert is dat ronduit bizar.

  Maar ja, de suggestie die De Vlieger doet klopt helaas: het zijn de media die de VVD én D66 in leven houden. Elke dag weer delen ze pro-D66/VVD propaganda. Voortdurend krijgen Nederlanders te horen dat ze eigenlijk best leuke, goede mensen zijn... en dat de problemen van Nederland veroorzaakt worden door 'buitenlandse machten'; machten waar wij nu eenmaal geen grip op kunnen krijgen.

  Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.

  Daarnaast zijn de media voortdurend bezig om ook binnenlandse vijanden aan te wijzen, voornamelijk FVD. Mensen worden daar voortdurend door afgeleid en begrijpen dus niet hoe slecht, hoe kwaadaardig, Kaag en Rutte werkelijk bezig zijn.

  Triest, natuurlijk. Want die mensen kunnen wel degelijk beter weten. Het enige wat daar voor nodig is, is dat ze ophouden naar de mainstream media te kijken en te luisteren, mainstream kranten links laten liggen, en gewoon het internet opgaan om aan hun nieuws te komen.

  Volg mij op Twitter.

  Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
  DDS

  1 reacties :

  Anoniem zei

  Dat komt Erik de Vlieger, omdat het Nederlandse Volk te gemakzuchtig(dom, laf, lui, goedgelovig) is om zelf eens te gaan nadenken. Het is immers veel gemakkelijker om voor de TV te gaan zitten en je te laten indoctrineren door het media (NPO) gajes en vooraf of achteraf ook nog even het NRC, Trouw, AD, Volkskrant enz. lezen en ze zijn alle realiteit kwijt, maar wel anderen veroordelen die wel zelf nadenken.

  Een reactie posten