Voormalig pro-vax oncoloog ziet explosie van kanker na booster

Datum:
 • woensdag 30 november 2022
 • in
 • Categorie: , ,
 • Weer wordt de medische wereld wakker geschud door een gerespecteerd medicus die honderdtachtig graden draait over de COVID-vaccins.


  30.11-2022  Prof. Angus Dalgleish van St George’s University of London ziet kanker bij veel patiënten na de booster snel en agressief terugkomen. Hij roept op om te stoppen met vaccineren.

  De gerenommeerde oncoloog professor Angus Dalgleish, die de lage prikbereidheid onder jongeren in juli 2021 in de Daily Mail nog ‘het gevaarlijkste medische misverstand van deze tijd’ noemde, roept nu op om te stoppen met vaccineren.

  Hij constateert bij veel patiënten in remissie dat hun kanker na de booster snel en agressief terugkeert. “Als praktiserend oncoloog zie ik mensen met een stabiele ziekte snel achteruitgaan nadat zij een booster kregen,” waarschuwt hij in een brandbrief aan hoofdredacteur dr. Kamran Abbasi van de British Medical Journal (BMJ).

  De oncoloog constateert ook in zijn kennissenkring ineens veel kankergevallen. Een van zijn contacten ontwikkelde na de booster leukemie, bij twee collega’s werd Non-hodgkinlymfoom vastgesteld. Een vriend bleek na de booster meerdere uitzaaiingen te hebben.

  “Ik ben ervaren genoeg om te weten dat dit niet de toevallige anekdotes zijn die velen suggereren, vooral omdat hetzelfde patroon wordt waargenomen in Duitsland, Australië en de VS,” schrijft de oncoloog.

  In zijn brief legt Dalgleish uit dat de mRNA-prikken verantwoordelijk lijken te zijn voor het onderdrukken van het aangeboren immuunsysteem en wat de gevolgen daarvan zijn voor mensen met melanomen en B-celkankers.

  "Dit moet onmiddellijk worden geventileerd en besproken,” aldus Dalgleish, die dus tevens oproept tot een moratorium op COVID-vaccinaties.

  Dalgleish schrijft in zijn brandbrief aan de BMJ ook dat het verband tussen de coronavaccins en stolsels, myocarditis, hartaanvallen en beroertes nu algemeen is aanvaard, evenals het verband met myelitis en neuropathie. Hij zegt deze bijwerkingen al in 2020 voorspeld te hebben in een wetenschappelijk artikel. In Groot-Brittannië stond hij tot begin dit jaar echter bekend als een groot voorstander en aanjager van COVID-vaccinaties.


  Vaccinpusher

  De waarschuwingen van Dalgleish staan in schril contrast tot zijn eerdere opvattingen over de vaccinaties tegen COVID. Vorig jaar noemde hij de ontwikkeling van de vaccins nog ‘de meest ambitieuze, gedurfde, briljante menselijke prestatie in decennia’. “Waarom zou niet iedereen, ongeacht zijn leeftijd, daar deel van willen uitmaken?”

  Over de veiligheid van de experimentele producten zei hij: “Ondanks de snelle ontwikkeling werden er geen bochten afgesneden. Alle verschillende vaccins – AstraZeneca, Pfizer, Moderna en de rest – moesten strenge veiligheidscontroles ondergaan.”

  Over vaccinweigeraars zei hij: “Gevoed door valse informatie op de sociale media, brengt het niet alleen honderdduizenden jonge levens in gevaar, maar bedreigt het ook het herstel van het hele land van de pandemie.”

  In het voorjaar van 2022 begon Dalgleish zijn mening in de media te herzien. In een discussie op GBNews nam hij resoluut stelling tegen het vaccineren van kinderen. "Het levert niets op en het risico op bijwerkingen is groot," zei hij toen.

  De hoogleraar is ook een groot criticus van hoofdwetenschapper Patrick Vallance en chief medical officer Chris Whitty bij het verdoezelen van de lab leak-theorie, waar in Nederland ook viroloog Marion Koopmans van wordt beschuldigd.

  Dalgleish was een van de eersten in Groot-Brittannië die betoogde dat het coronavirus door mensen moest zijn gemaakt en onmogelijk een natuurlijke oorsprong kon hebben.


  Kanker neemt toe

  Uit een studie van onderzoekers van het Brigham and Women's Hospital blijkt dat de incidentie van beginnende kankers – waaronder borst-, dikke darm-, slokdarm-, nier-, lever- en pancreaskanker – wereldwijd dramatisch is toegenomen.

  Volgens een andere recente studie, gepubliceerd op de website van Harvard, is er een enorme toename van kanker bij mensen onder de 50, waarbij echter niet de vaccins maar veranderd microbioom, slaaptekort, en toename van alcoholgebruik als mogelijke boosdoeners worden genoemd.

  De Zweedse arts en onderzoeker Ute Kruger durfde in september wel de link te leggen tussen coronavaccinaties, snelgroeiende kankers en ontstekingen van de bloedvaten bij patiënten die zijn overleden na een mRNA-vaccin. De arts, werkzaam in het regionale ziekenhuis in de Zweedse stad Kalmar, zei dat zij zich grote zorgen maakt over het enorme aantal agressieve kankergevallen dat zij ziet. “De vaccins tegen COVID lijken snelgroeiende kankers uit te lokken,” zei ze. “Vermoedelijk heeft dit te maken met de ontstekingsreacties na vaccinatie.”

  Ook de Amerikaanse patholoog dr. Ryan Cole vermoedt een link tussen de prikken en de toename van kankergevallen: "Als patholoog zie ik de hele dag door patronen. Nadat de vaccinaties van start gingen, begon ik veranderingen te zien in de ziektepatronen. Bepaalde soorten kanker, zoals endometriumkanker, die ik normaal twee of drie per maand zag, zie ik nu twee of drie per week," zei dr. Cole recentelijk in een interview met journalist Chris Wark. "De T-cellen die normaal gesproken de kanker in toom houden, lijken te zijn verdwenen. Er zijn bepaalde soorten kanker die sneller, agressiever en in een hoger tempo voorkomen op jongere leeftijden dan wat ik heb gezien in de bijna drie decennia dat ik dit doe."


  Professor Angus Dalgleish

  Angus George Dalgleish (geboren mei 1950) is hoogleraar oncologie aan St George's, University of London, vooral bekend om zijn bijdragen aan het HIV/AIDS-onderzoek. Dalgleish behaalde een bachelor medicijnen, bachelor in chirurgie en een bachelor in anatomie aan het University College London.


  Redactie Blckbx


   

  1 reacties :

  Anoniem zei

  Tjong wat een naïeve professor, maarja een oncoloog zal wel vaker naar alternatieve experimentele medicijnen grijpen. Met instemming van de patiënt. Maar om gelijk staan te pushen bij jongeren en dan de schuld aan sociaal media in wappie land geven. Is die ouwe beetje door gedraafd.

  Een reactie posten