Martin Bosma haalt vernietigend uit in de richting van de VARA de NPO en DWDD

Datum:
 • maandag 28 november 2022
 • in
 • Categorie: , ,
 • Wel schande spreken over Ongehoord Nederland, maar ondertussen wordt getracht de affaire rond DWDD in de doofpot te houden.

  28-11-2022  Wel schande spreken over Ongehoord Nederland, maar ondertussen wordt getracht de affaire rond DWDD in de doofpot te houden.

  Zo hypocriet gaat het er volgens Matin Bosma aan toe bij de publieke omroep. Uit: Wetgevingsoverleg: Media, van 28 november 2022. Waardeer je deze video('s)? Like deze video, abonneer je op het YouTube kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren Over Stichting blckbx Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan. Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou. Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar - en met steeds meer - de wereld beter te begrijpen. Steun je ons? Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren ---- Wil je op de hoogte blijven? Twitter - https://twitter.com/blckbxnews Telegram - https://t.me/blckbxtv Facebook - https://www.facebook.com/blckbxnews Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv


  blckbx 

   

  0 reacties :

  Een reactie posten