Eerste raadscafé van de gemeenteraad Hollands Kroon groot succes

Datum:
 • woensdag 23 november 2022
 • in
 • Categorie: ,

 • Hollands Kroon - Het eerste raadscafé van de gemeenteraad van Hollands Kroon was een groot succes. 
  23-11-2022
  Dinsdag 22 november konden inwoners, verenigingen en instanties met de raadsleden in gesprek over onderwerpen die hen bezighouden. Naast dat iedereen zich kon aanmelden om met de raadsleden van gedachten te wisselen, was de dorpsraad 't Veld-Zijdewind uitgenodigd. De dorpsraad heeft diverse onderwerpen besproken zoals de woningbouw in 't Veld Noord, woningbouw voor ouderen en de leefbaarheid in het dorp. 

   

  Naast de dorpsraad waren er nog zes andere onderwerpen die besproken werden met de raadsleden. Onder andere het bestemmingsplan Mientweg 46 in Lutjewinkel. Waarbij de indiener van het plan en de omwonenden aan aparte tafels zaten om elk hun standpunt toe te lichten. Een andere deelnemer besprak de verkeerssituatie na de voorgenomen afsluiting van het Hoefje in Nieuwe Niedorp. De algemene indruk van de deelnemers was een goede en ontspannen sfeer. Ze vonden dat er goed geluisterd werd, goede vragen werden gesteld en dat zij ook weer wat hadden geleerd van de raadsleden. 

   

  Gezellig napraten

  Nadat alle raadsleden de aanwezigen aan de diverse tafels hadden gesproken, was er nog tijd over om even gezellig na te praten onder het genot van een borrelnootje en een frisdrankje.

   

  Het volgende raadscafé

  Het volgende raadscafé is op 13 december in de sportkantine van V.V. Succes in Hippolytushoef. Aanmelden kan via de website gemeenteraad.hollandskroon.nl/raadscafe. Mailen kan ook naar griffie@hollandskroon.nl of bel naar 088 - 321 5000.


  Gemeente Hollands Kroon

   


  0 reacties :

  Een reactie posten