Deense premier Frederiksen keihard geconfronteerd: jij hebt 83.000 Denen vermoord met het ‘coronavaccin’

Datum:
 • donderdag 24 november 2022
 • in
 • Categorie: ,
 •  “Hoe kun je met jezelf leven, wetende dat je je eigen mensen beschadigt en vermoordt?”  Robin de Boer 24-11-2022  Luister naar dit artikel
  NineForNews.nl
  00:00 / 01:48

  Onlangs confronteerde Kent Nielsen van de Deense politieke groepering Frihedslisten (Vrijheidslijst) premier Mette Frederiksen. Flemming Blicher, oprichter van de partij, zette de beelden op internet.

  Nielsen zei tegen haar dat 83.000 Denen zijn gestorven door de zogenaamde coronavaccins en vroeg om een reactie. Hij werd weggeduwd door de beveiliging.

  (Video verwijderd? Klik hier...)

  Hoe kun je ’s nachts slapen?

  Hij zei ook tegen Frederiksen dat meer dan 150.000 Denen zijn beschadigd door het zogenaamde vaccin. “Kun je daarop reageren? Hoe voelt het om meer dan een jaar te hebben gelogen over immuniteit?” vroeg hij, waarna de beveiliging hem instrueerde om afstand te houden.

  “Hoe kun je ’s nachts slapen terwijl je weet dat je Denen schade toebrengt en doodt?” vroeg Nielsen. “Je moet je schuldig voelen, Mette.”

  De premier zweeg in alle toonaarden.

  Het is gestoord

  “Hoe kun je met jezelf leven, wetende dat je je eigen mensen beschadigt en vermoordt?” vroeg hij. “De vrouw die beweert ‘de minister-president van de kinderen’ te zijn. De vrouw die Deense kinderen vermoordt. Die Deense volwassenen vermoordt. En vervolgens wegrent. Het is gestoord. Ze gaat ervandoor in haar slagersbus. Walgelijk.”

  De politie redde premier Frederiksen uit de brand. Een agent vroeg Nielsen om zich te identificeren, waarna hij stopte met filmen.


  0 reacties :

  Een reactie posten