Minister van Volksgezondheid van Florida waarschuwt voor de gevaren van mRNA-coronavaccins

Datum:
 • maandag 10 oktober 2022
 • in
 • Categorie: ,
 •  “Florida zal de waarheid niet verzwijgen,”...


  Robin de Boer 10-10-2022


  Luister naar dit artikel
  NineForNews.nl
  00:00 / 02:25

  Het aantal sterfgevallen onder jonge mannen piekt binnen een maand na het nemen van een mRNA-coronavaccin, blijkt uit een analyse van het ministerie van Volksgezondheid van Florida.

  Joseph Ladapo, minister van Volksgezondheid van Florida, linkte op Twitter naar de analyse, die laat zien dat mannen van 18 tot 39 jaar na vaccinatie een verhoogd risico lopen om te sterven aan een hartaandoening. “Florida zal de waarheid niet verzwijgen,” schreef hij erbij. Ladapo adviseert mannen in deze leeftijdsgroep dan ook om geen coronavaccin van Pfizer of Moderna te halen.

  Twitter censureert

  De tweet werd vele tienduizenden keren geliket, waarna Twitter het bericht verwijderde. Er ontstond grote ophef, waarna Twitter de tweet weer terugplaatste.

  “In Florida worden mRNA-covidvaccins niet langer aanbevolen voor jonge mannen. Er is voor de meesten van hen geen medische noodzaak, en dus wil de staat Florida deze jonge mensen niet blootstellen aan onnodige vaccinatierisico’s,” licht medisch adviseur Wendy Mittemeijer-Ooteman toe.

  Wie stelt, bewijst

  OMT-lid en viroloog Marion Koopmans zegt over het stuk van Ladapo: “De gegevens die hier circuleren worden niet erg betrouwbaar geacht.” Neuroloog Jan Bonte haalt uit naar Koopmans: “Wie stelt, bewijst. Wie een groot deel van de bevolking met een nieuwe vaccintechniek wil injecteren, levert de bewijslast dat dit veilig kan. Dat heeft u niet gedaan. Sterker nog, het bewijs stapelt zich op dat dit niet veilig is.”

  Heel veel informatie blijft verborgen

  De Britse cardioloog Aseem Malhotra vindt dat alle vaccinaties moeten worden opgeschort totdat dit tot op de bodem is uitgezocht.

  De Belgische arts Anne Fierlafijn reageert op Malhotra: “Voor iedereen die overtuigd is dat je een wappie bent als je je zorgen maakt om de mRNA-vaccins. Deze gevaccineerde cardioloog haalt er even de cijfers bij. Ieder doet wat hij best vindt, maar besef dat heel veel informatie voor het publiek verborgen blijft.”

  Lees het advies hieronder:


  1 reacties :

  Anoniem zei

  Zo zijn er ook nog integere politici, al moet je ze wel met een lampje zoeken.

  Een reactie posten