Nederland en Canada hebben een contract met het Wereld Economisch Forum om een Digitaal Identiteitsbewijs in te voeren

Datum:
 • maandag 10 oktober 2022
 • in
 • Categorie: , ,
 • “Het is niet langer een complottheorie – het is een contractueel feit”


  9-9-2022


   De liberalen van Trudeau hebben een contract van 105,3 miljoen dollar voor de ontwikkeling van een bekende digitale identiteitskaart voor reizigers – en het Wereld Economisch Forum (WEF) is projectpartner.

  Conservatief parlementslid en tweevoudig leiderschapskandidaat Leslyn Lewis ontdekte de bekentenis in een vraag in een bestelformulier, ondertekend door minister van Vervoer Omar Alghabra, meldt The Counter Signal.

  In het antwoord gaf Transport Canada toe dat het WEF een van de verschillende partners is voor het project Known Traveler Digital Identity (KTDI) van de federale regering, dat over een periode van vijf jaar 105,3 miljoen dollar zal kosten.

  “Het is niet langer een complottheorie – het is een contractueel feit”, schreef Lewis op Twitter.

  Transport Canada kondigde het KTDI-project in januari 2018 aan.

  Volgens de Order Paper reactie: “Dit project is gebaseerd op vrijwillige bijdragen van projectpartners. Alle projectpartners zijn verantwoordelijk voor hun respectieve kosten in verband met deelname. Tot de projectpartners behoren: de regering van Canada, de regering van Nederland, Air Canada en de Koninklijke Luchtvaart Maatschappij, Toronto, Montreal en Schiphol International Airport, en het Wereld Economisch Forum.” (mijn vet)

  De begroting 2021 stelde 105,3 miljoen dollar voor over vijf jaar, te beginnen in 2021-22, voor Transport Canada om samen te werken met internationale partners om de Known Traveler Digital Identity verder te bevorderen.

  Het WEF zegt dat het, samen met zijn partners, momenteel bezig is met “het testen van componenten van het KTDI-concept in een reële, grensoverschrijdende context om het concept verder te verbeteren en toekomstige pilots te informeren. De bevindingen van de proef zullen ook bijdragen aan de ontwikkeling van beste praktijken en normen in samenwerking met internationale regelgevende en normerende instanties en de industrie.”


  Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

  Telegram: t.me/dissidenteen

  Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


  0 reacties :

  Een reactie posten